Садочок знайти буде важко, а в kindergarten мали би взяти за пропискою. І це безкоштовно, але графіки різні бувають. На роботу повноцінну ходити не зможете, але будете вільні трошки.
Ну я думаю по приїзду десь у березні це буде дуже важко одразу знайти для нього якийсь садочок це якщо тільки в якийсь приватний
Але я навіть не знаю скільки вони коштують… ці приватні садочки
З 5 років діти зазвичай ходять до Preschool
Щодня 3 8:30 до 12, або 3 рази на тиждень з 8:30 до 3рm
(Або щось таке)
Це БЕЗКОШТОВНО
Не знаю, чи можна записатися туди з середини року...
Але до 1го класу школи буде саме начасі реєструвати.
Це залежить від того, наскільки серйозні підозри та покази аналізів. Нашого знайомого викликали в лікарню і поклали на лікування в той самий вечір, коли пішов на аналізи. А часом потрібно чекати і місць, і набагато довше
З власного досвіду: сімейний лікар підозра на пухлину -> 3 тижні на обстеження/біопсія/постановка діагнозу -> 3 тижні дообстеження -> початок лікування
Ми записались посеред року без проблем взагалі. В понеділок записались, у вівторок пішли. Лише що деякі школи працюють понеділк-середа-пятниця цілий день, а деякі понеділок-пʼятниця пів дня
Про лікування нема досвіду .
Але є досвід «почитав в Гуглі в мене рак».
Лікар дуже серйозно підійшла , зі всіх сторін подивились дуже стурбовано, бородавку припалили там на місці .
Якщо підозра на щось дійсно серйозне - на аналізи потрапляєте негайно. Прям в буквальному сенсі «Алло, це з МРТ-лабораторії, на завтра вам назначаємо апойнтмент на 2пм. Шо ви кажете? Ах у вас «робота»? Та нам похєр, ваш лікар пише, що це urgent»