Українська Манітоба
-
Івано-Франківськ, вул Петлюри біля м'ясокомбінату також такі запахи було чути. Чи із птахофабрик недалеко від міста
-
Та до неї ж як до луни раком .
-
На kildonan place штинь зараз люта .. пожалів шо зів хот-дога в костко 🤢. Не розумію як таким організаціям дозволено працювати ( ладно працювати .. робити такі викиди в повітря) в межах міста..
-
😁. Ох на шо тіки люди не йдуть Шоб жити ближче до роботи)))
-
Зміниш 🌚адресу
-
Та я розумію… і шо тепер ?🥲нічо не зміниш ?
-
Вони там будувались коли міста біля них близько не було;-)))
-
Я розбалуваний східною частиною Тернополя . В дитинстві 🙃там ніколи нічим не смерділо 😂
-
Перехрестя смраду 🌚
-
Ну з таким успіхом , мейпл ліф теж повинен смердити до бріджвотер. 12 км 🌚
-
Шукайте інший район. І памʼятайте що близькість до індустріальної зони означає що менший property tax. Кілька років тому планувався проект нового мʼясокомбінату у Charleswood, то багато хто з місцевих жителів там сказали- гроші не смердять;-) особливо коли місцева районна влада їм гарно розписала на скільки менше їх податок якщо буде там підприємство ;-)
-
Тут ще завжди штиняє ,як їду до друга на Транскону ) Завжди виключаю забір повітря ,як їду тут .
-
Loveday Mushroom Farms Ltd At your service
-
Зрозуміла) дякую!
-
Ми усі хочемо їсти смачні ковбаски, курочки, грибочки, але ніхто не хоче чути запаху. В реальності і на фермах не дуже гарно пахне, а молочко і сир усі хочуть смакувати. Давайте повахжатт людей хто нам дає можливість їсти ці продукти. Ми можемо знайти житло подалі від цих місць, а от фермери і Працівники харчової промисловості вибору не мають
-
Мені воно не смердить, а пахне грибами. Але то особисті преференції
-
Так воно ж не є шкідливе. Запах, та й все.
-
Я от недавно був на фабриці пластіку, навколо фабрики жилтй квартал, дихати нема чим всередині, так що оця вонь це не так страшно як випари епоксідок і розчинників
-
Як не був на ст боніфац але кожного разу коли неподалік поло парку проходжу там щось завжди «смажать» чи шо вони там роблять. Я вам чесно кажу я не можу того терпіти, фізично, піна з рота йти починає. 🤣
-
Запускайте позітівчікі. Я от кайфую що я тут. Всього 19 місяців знадобилось
22 Jan 2023, 08:02
Post 119402 of 226283
about 2 hours ago