Українська Манітоба
-
Це те, де не подорожувати даунтауном на самоті?))))
-
Прямо не вініпег має називатись а 13 район..
-
Всім привіт, мене звуть Петро, я новоприбулий у Вінніпезі. Я спеціалізуюся в галузі електроніки і готовий безкоштовно допомогти новоприбулим. Якщо у вас є проблеми з ноутбуком, комп'ютером, смартфоном, телевізором, принтером – не соромтеся звертатися. Крім ремонту та налаштування пристроїв, я також можу надати консультації щодо вибору нової техніки або дати поради щодо оптимізації роботи ваших електронних пристроїв (наприклад, зараз дуже актуальна зміна регіону в Google Play або Apple Store для отримання доступу до канадських додатків).
-
Добрий день. Хтось може підказати класного колориста. Бажано в районі Tuxedo
-
Такі самі правила як в Україні. Жосткі обмеження прав людей(на нанесення шкодиздоров'ю)і доволі широкі можливості криміналу. Жертва має втікати.
-
думаєте що якщо у жінки буде ружжо то воно їй допоможе?
-
В законах тут може й все як надо😁 я говорю про реальність на практиці
-
Тепер розумієте ще це ге жарти...... коли здоровий мужик це ще одне а якщо жінка з дітьми ......
-
хто сказав що їм дозволено? Ви десь таке в законах читали?
-
Ось ⏫
-
Доброго дня. Запрошую на стрижки жіночі, чоловічі та дитячі) та фарбування волосся ( однотонне, тотал-блонд, мілке мілірування та складні техніки фарбування). З моїми роботами можна ознайомитись за посиланням: instagram.com/semylitalena?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA%3D%3D&utm_source=qr
-
За майже рік життя тут не навчився миритися з цим
-
Ага.. всі ці правила - ок, мають сенс. Але якщо врахувати що «першим людям» дозволено робити що завгодно и де завгодно - це пздц, а не safety
-
так само - до всіх однакові міри. Просто нормальній людині сходити в тюрму пересидіти то трагедія, а для бандюганів - то нічого страшного. От і виходить що законослухняні намагаються не порушувати, а бандюганам пофіг
-
До мене - ні. На прикладі однакового правопорушення та дії бачив «ніякі» міри до FN та правильні міри до non-FN
-
до вас були інші міри в порівнянні до FN?
-
Погоджуюсь зі всим що сказали, але з «до всих однакові міри» - впевнено кажу що ні) немало прикладів бачив з роботи та не тільки
-
@tony_british що Вам не подобається, шановний?
-
Давайте приклад, поки виглядає як брехня Наприклад багатьом українським дітям дозволяють більше ніж іншим списуючи на війну, і ви щось таке побачили про FB і понапридумували собі
-
Ви дали знати про це в поліцію?
22 Jan 2023, 08:02
3 minutes ago