Українська Манітоба
-
так. зробив з CRA
-
Вже новий. Створіть акаунт і подавайте все на новий. Вся інформація підтягнеться, не хвилюйтесь
-
Однак, якщо ви відкладаєте до RRSP через роботодавця, то ваш провайдер мав би вам надіслати інформацію, скільки ви внесли до RRSP за 2023 рік.
-
Підкажіть ще таке питання про податки. В січні отримав статус ПР, сьогодні прийшов поштою новий SIN. Я знаючою треба створити ще раз CRA акаунт вже на новий номер. А в податковій декларації все ще вписувати старий? Чи в якій послідовності це все краще зробити
-
Ось саме це я хотів прочитати. Дякую)
-
Вибачте, я не помітив відразу. Це внески до СРР - Canada Pension Plan. Це не має стосунку до вашого РРСП
-
Якщо ви не маєте індивідуального RRSP, то відповідь ні.
-
Та сума, що ви показали, - це внески до СРР, а не RRSP
-
Провайдер надіслав дані, але ця ж сума є в Т4, у відповідній графі, тому я не заповняла ще одну окрему форму для RRSP. Правильно?
-
Дякую,так і зроблю,створю новий CRA і подам вже з новим номером .Залишилось лиш з тою таблицею про авто незрозумілою розібратися , і чи взагалі її треба заповнювати …
-
Якщо є two regular jobs та sole proprietorship - це складніше? Я завжди подава через wealthsimple/simlitax за роки, я зараз думаю чи звертатися до бухгалтера…
-
Та ні, в мене першими підкидає на українській, але так було лише на ноуті, а на телевізорі ні, а тепер і на телевізорі.
-
Ні, Netflix по регіону показує. В Канаді то відповідно контент буде канадський.
-
Це тому що я чорний ?
-
Не допоможу
-
Та я це тоже в гуглі бачив, дайте якийсь фільм де є укр озвучка шоб провірити. Може то я на фільми такі попадаю що справді немають
-
Ні, це в налаштуваннях у Вас так. @vovass можеш підказати?
-
Змінити мову інтерфейсу на українську , тоді зʼявляться опції українських субтитрів та озвучки
-
Я не знаю. Можете і самі розібратись, як є бажання. По бізнесу треба мати всі витрати та доходи.
-
Так. Є.
22 Jan 2023, 08:02
123476/233603
about an hour ago