Українська Манітоба
-
Дякую,так і зроблю,створю новий CRA і подам вже з новим номером .Залишилось лиш з тою таблицею про авто незрозумілою розібратися , і чи взагалі її треба заповнювати …
-
Якщо є two regular jobs та sole proprietorship - це складніше? Я завжди подава через wealthsimple/simlitax за роки, я зараз думаю чи звертатися до бухгалтера…
-
Та ні, в мене першими підкидає на українській, але так було лише на ноуті, а на телевізорі ні, а тепер і на телевізорі.
-
Ні, Netflix по регіону показує. В Канаді то відповідно контент буде канадський.
-
Це тому що я чорний ?
-
Не допоможу
-
Та я це тоже в гуглі бачив, дайте якийсь фільм де є укр озвучка шоб провірити. Може то я на фільми такі попадаю що справді немають
-
Ні, це в налаштуваннях у Вас так. @vovass можеш підказати?
-
Змінити мову інтерфейсу на українську , тоді зʼявляться опції українських субтитрів та озвучки
-
Я не знаю. Можете і самі розібратись, як є бажання. По бізнесу треба мати всі витрати та доходи.
-
Так. Є.
-
Фу, сексизм то який
-
Ні, тому що ви жінка
-
Те що треба, дякую
-
Є 🇺🇦 аудіо.
-
Воно 🇺🇦 дубляж зараз майже на всіх нових фільмах/серіалах від Netflix. Ну може десь з 2021го. На стареньких фільмах 🇺🇦 немає.🤷♂️
-
Мауглі
-
Дуже схоже на правду
-
У мене на телефоні/ ноуті є укр озвучка , а не телевізорі ні 😵💫 На ті ж самі фільми Точніше іноді є, іноді - не показує
-
Спробував вибрати - подаю не вперше, бо також продавалися в паперовому вигляді на GST/caip. Все пройшло успішно. І моя і дружини. Дякую. Подивимось ,що далі буде
22 Jan 2023, 08:02
123485/233603
about an hour ago