Українська Манітоба
-
Підтримуємо комуністичну партію , поки вони відкрити не почали впрягатися за рашку 😅😂
-
Мої вітання 🎉
-
є багато товарів які виробляються тут, в штатах, європі, мексиці тощо. Не обов'язково робити промошн комуняцьким ушльопкам. Але так, дехто з радістю їв би з кацапских рук аби нахаляву.
-
На превеликий жаль все що зараз у нас під руками і що можна побачити то в основному Китай, навіть якщо написано мейд ін Канада. Принаймні так було по українським брендам техніки та товарам краси. Лишається вийти в чисте поле і збудувать шалаш👌🏼
-
На правах людини , з якої ще не вівитрився Китай . Коли почалося повномасштабне вторгнення конченої русні до України . Китайска цензура просто била всі рекорди . Всі Канали звʼязку українців , групи , соціальні мережі та офіційні ! акаунти консульства блочилися, вистеживуалися , та блочилися знову . В той час , як китайці кричали путін молодець , і рузька пропаганда та всі їх канали якось містично було в топі . Все лайно, яке льеться в раша тв, було перекладено на китайську , і смачно так давалось китайцям . Всім , і кого були українськи паспорта , або подзвонили або прийшли особисто представники влади , та лагідно наказали - закрити рта, сидіти тихо, не розмовляти з місцевими, не показувати нічого в своїх соціальних мережах, або будуть «наслідки» .
-
中国第一! 我爱中国🥰
-
Ніштяки нахаляву , хто проти?
-
Ууу китай тему срач, я слухаю
-
Так , ще щось є на маркету не від комуняк . Але , ми ж з вами розуміємо, що це челендж
-
подивився перед собою: мишка лоджі- вї'єтнам, лептоп делл - зібраний в Канаді, футболка Камбоджіа... Далі ліньки дивитися, але не все Китай точно. Особливо коли можна ще вибирати.
-
Нажаль , дуже важко знайти щось , щоб не було зроблено в Китаю . Згоден. Пройшов весь аутлет мол, майже все Китай . На дуже превеликий жаль . Ребета , ми в повній жопі
-
Намагаємося засабмітити податкову декларацію вперше. Але при натисканні Submit виникає помилка і пише що згідно даних CRA ви подаєте не вперше. Протягом 2023 року отримували лише GST, PST, CAIP. Підкажіть будь ласка як бути в цій ситуації. Подаємо через Wealthsimple
-
Згоден , це питання моралі .але , на халяву і уксус солодкий 😅
-
ну ми ж можемо як мінімум свій долар витратити не на китай бо для українця то має бути важливим.
-
Змініть відповідь на питання з "Yes" на "No"- там де запитує перший раз подаєтесь чи ні. В мене було так само, виправив відповідь - все відправилось зразу.
-
Можливо комусь буде цікаве житло для великої родини. Мене попросив ріалтер запропонувати комусь з українців. Ріалтер класний. m.facebook.com/marketplace/item/3808858966067920/?ref=messenger_share
-
@echotwin_Erkan, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Guten Morgen 🌼
-
Здається я попала с продовженням ворк перміту Був до 2025, хотіла продовжити, зробила все вірно, але вони змінили дату на меншу до августа. В мене шок
-
Дякую)
22 Jan 2023, 08:02
124770/233525
5 minutes ago