Українська Манітоба
-
Ціна?
-
Спробуємо побувати Якщо вистачить часу
-
Всім привіт шукаю бухгалтера щоб порахувати податки за 2023р. якщо в когось є інформація буду дуже радий дякую
-
Про шо? Про те шо люди приїхали і нічого не тямлять в такому і їм проще щоб хтось був україномовний? А про папери то мова йде про таке як виписки з банку , поручителі, і т д. Поганою ідеєю було опертись на земляка.
-
Ну я з сімʼєю не буду жити в кімнаті. Вони заслуговують кращого
-
Кімната у домі. Все включено у ціну, і парковка у гаражі також.
-
Мені підняли на 40$ Але паркінг космічна ціна, а він потрібен
-
Мабуть, ліжко😁
-
Так, було 1240 минулого року, продовжив ліз бо запропонували 1340, тепер хочу переїхати в більше щось
-
Кімната?
-
На сайті 1500+ за однобедрумну
-
В мене дешевше на 1000 доларів
-
В мене не дешевше)
-
Вибачте, але загалом варто спочатку розібратись з тим, що ви підписуєте і на які умови йдете. Бо ваша фраза ʼне брали житло, бо багато паперів заповнюватиʼ говорить багато про що.
-
Та знаю В мене парковка 165 хочу дешевше)
-
Залишаю депозит, чи це не може бути бонусом і зазвичай так і роблять?
-
Занадто дорого
-
Ми ж сусіди, вам цікаво на 100 метрів переїхати кудись?) ціна 1416 з парковкою на вулиці, я в вейт лісті на парковку в середині, здається 4 в черзі, без парковки 1341
-
Вітаю,а хто знає яка дозволена сума коштів може бути переведена з Канадських карток на канадську карту щоб це не вважалося заробітком і не треба було включати в декларацію податкову,я маю на увазі наприклад обмін гривні с українських карток, або якщо кидав на карту гривню а Cad давали кешем чи можна їх класти в терміналі банку собі на картковий рахунок?
-
Вчора Вже продлили ще на 2 роки
22 Jan 2023, 08:02
10 minutes ago