Українська Манітоба
-
в окупаціїї і фублі і гривні ходять. Аби гроші
-
Так вони ж виїдуть кудись в Дніпро чи Київ. І будуть сидіти
-
Толку з гривні в окупації. Вона стане не ліквідна, будуть папірці. Таке вже робили
-
Зато окупація на горизонті... Будуть потім десь в евакуації сидіти і дивитись на мільйонні рахунки. Як-то кажуть: дивитись можна, щупати ні 😂
-
Це дуже складно. Без образ, але Ви не уявляєте, як відбувається цей процес. Це не один папірець підписати. Колись за кавою проведу Вам невеличкий лікбез. Але, якщо коротко, то процедура перерозподілу бюджету на якусь нову сферу триває близько року. Всередині існуючих сфер то значно швидше, достатньо одного засідання.
-
Коли питання стоїть життя та смерті мабуть треба якісь шукати нестандартні рішення 🤔
-
Згодна абсолютно. Так може б десь там наверху зачесались і якісь зміни до законодавства внесли стосовно використання коштів... Нє, це дуже складно. Так і живемо
-
Ніхто не хоче присісти. До того ж надовго. Хто йому передачі носитиме? Отож
-
Я ж не спору. Я просто приклад навела, як це відбувається зараз з подібними організаціями
-
Так я ж про це і кажу. Дивитись, любоватись будуть, а трогати нє... Зато бігають зараз по підприємствам дайте екскаватор копати, дайте авто.... Ой, а шож робити прилітає кожень день по громаді... Хоча за гроші, які на рахунках, з сплачених податків підприємств, могли б собі Patriot купити вже
-
Ви про це. Але ж "гоните" на місцевих депутатів ))) А треба на законодавців. Які мали скласти повноваження через 90 днів після оголошення військового стану. Як Ви вважаєте, чому саме вони його продовжують кожен раз на 89 днів? Отож бо
-
Справа у тому, що мабуть і є чесні депутати, чесні прокурори, чесні поліцейські і.т.д але проблема у тому, що вони "погоди не роблять" коли переважна більшість хапає так, як завтра вже не наступить.
-
Ну так. Я ж про це
-
Так то ж питання не до мера, так? То до вищих щаблів влади. Але туди достукатися....
-
Законодавство відповідно повинно бути змінено. Ніхто не хоче присісти, я тим паче. Тому й кажу: потрібно було змінити законодавство, щоб товариш Мер не боявся витратити кошти на захист своєї громади і не боятися присісти
-
Ви знаєте лише негативні приклади. Бо їх висвітлюють змі. Хто десь колись чув про добрі справи депутатів? А вони є. Просто їх ніхто не висвітлює, бо то нецікаво. А от якщо вкрав, то да, те ми послухаємо залюбки. І відбувається спотворення загального образу.
-
Так, вірю. Я ж і кажу, в чому наша біда... Недосконале законодавство та прогалини в судовій системі, діра точніше
-
Там чухаються тільки з приводу того, як сп...здити грошей. Наприклад відремонтувати/побудувати десь стадіод, відремонтувати дорогу чи щесь щось.
-
Ви готові присісти на 7 років, щоб пришвидшити питання? Залишити напризволяще сім'ю, дітей? Щоб вас визнали злочинцем за добру справу? Дайте чесну відповідь.
-
Будь якого. Почитайте інформацію за 2022 рік. І як Нацбанк анулював грошові запаси на окупованих територіях. Звісно, не всюди встигли. Але процедура існує.
22 Jan 2023, 08:02
Post 129381 of 219607
about a minute ago