Українська Манітоба
-
російськомовні українці дали привід путлеру напасти на Україну... бо фашисти вас ущемляють в Україні !!!
-
Хочу також додати що фсб має доступ до телеграму…про це вже давно повідомляли канадські спецслужби
-
Йдіть геть, будь ласка. Я сумую.
-
я з Одеси. і я намагаюся говорити українською. і не почуваюся ущемленою . Менi допомогли тут
-
Чому в інших чатах обмежують спілкування українською? Чому у ФБ групі Русский Виннипег я не можу писати українською?
-
Ви не отримали розважальну послугу. А тут інформаційні послуги, які мають допомогти всім українцям асимілюватися в Канаді. На мою думку, це трохи різні порівняння. З повагою.
-
4.5.1. Захист Вітчизни
-
Нижче плінтуса, не шановний не бувший депутат. Розкривайте себе й надалі.
-
це не Україна ми за десятки тисяч кілометрів від неї, і тут немає її законів. а це приватний канал у телеграм, які створили люди лише на ентузіазмі та бажанні допомогти іншим українцям
-
Так, але у приватному просторі мають право створювати свої правила. Я, наприклад, створила канал в телеграм і встановила свої правила - спілкування китайською. Це мій канал, мої правила. Підписується той, ктому це цікаво і хто хоче, як і я, спілкуватися китайською
-
Конституція України діє на території України. Тут ви не на території України... І Телеграм не є продуктом України...
-
Тобто російсько мовні українці обмежені у своїх правах? Вони недо люди? Не можуть отримати належної допомоги через необізнаність у мові? Це толерантно?
-
Я прийшов на вечірку до арабів: на вході табличка Party language: Arabic and English only. Це в Канаді. Хотів сплікувтися українською, але ж не можна. Порушили мої права як канадця? Як вважаєте?
-
То вас ще дружина ущемляє... бідося )))
-
Я так розумію, шо ви шукаєте якоїсь офіційної відповіді для публікації ще десь? Можливо ви до суду підете? Просто цікаво.
-
то скоріш за все люди, які дуже давно не жили в Україні, а жили де-інде, тому й забули мову, а може й не знали, ще й забули) а зараз під CUAET дістали запилений паспорт український, російський у сторону відсунули і приїхали в Канаду по CUAET.
-
Дуже перепрошую. Дружина попросила припинити обговорення. Наразі, на всі відповіді, крім відповіді пана Дмитра, не реагую. Всім добра, поваги до інших, і здоров'я.
-
Мовний барʼєр після 30+ років незалежності? Люба свідома людина давно розуміє і розмовляє чи пробує розмовляти державною… Питання не про це… питання чому ви stirring shit up - something you cannot win
-
А ви в Україні? В моє рідне місто прийшли москалі і керуються "своєю" конституцією, говорять, що місто тепер їхнє, ви з ними згодні? Вони, як ви, керуються конституцією своєї країни в іншій
-
У чаті кілька десятків канадських українців, які просто не знаю і не розуміють російської. Ніколи не вчили, бо народжені у Канаді. Але вони є дуже активними волонтерами, донатять мільйони доларів на українців у Манітобі, в тому числі на нові ліжка, матраси, безкоштовні курси і т.п. Є правила, тому або їх приймають або ні.
22 Jan 2023, 08:02
Post 129483 of 220131
about a minute ago