Українська Манітоба
-
Будьте уважні - може бути потрібно здати екзамен та отримати ліцензію.
-
Ні, але до них хочу пійти, доречі
-
Привіт Дівчатка! Плануємо в Канаду наприкінці січня підкажіть будь-ласка, що в б'юті сфері більше затребуване? Вії брівки манікюр нарощування волосся зміцнення волосся? Дайте відповідь будь ласка
-
Про endorse ви прави, це буде головна біль цього роботодавця. Про платити зарплату у цей період - про це я не впевнений, це юридична сторона діла, і вона залежить від країни, провінції, та й того що записано у контракті. У моєму разі це було пов'язано з intellectual property. Якщо компанія може доказати що людина спричиняє компанії фінансових збитків, то хто знає як це повернеться у суді.
-
Є ще по районам центри допомоги. Вініпег поділений на дістрікти. Ми так знайшли у себе на півдні, там людям і речі і продукти дають
-
UNF 935 Main Str
-
centreflavie.com/en/
-
Доброго ранку, підкажіть будь даска, чи є місце де можно взяти речі безкоштовно?
-
Любу умову non compete дуже важко endorse. Роботодавець фактично буде зобов'язаний платити вам зарплату за весь час коли ви маєте non compete. Єдина можлива якщо ви забираєте з собою клієнтів, тоді ввс можуть засудити за damages
-
Ось я про це теж думав
-
Це не пет смарт часом, позиція грумер (з навчанням в їх академії)?
-
Ось і цікаво що то ща роботу з собаками унікальна , тому що сам планую працювати з тваринами ) чекаємо на відповідь 🥹
-
Можливо це обмеження було частина контракту? Якщо компанія працює в якийсь унікальній ніші, і хвилюється за конкуренцію, то вони можуть написати таке у контракті. На одній з моїх робот був такий контракт (сфера діяльності була дуже вузька, у всьому світі тільки 5-6 компаній, тільки одна ця компанія в Канаді, і вони в job offer додали таке обмеження)
-
Вітаю підкажіть будь ласка де можна пройти медогляд? Дякую
-
А що ща сфера ? В як вони вам заборонити можуть ?
-
У вас не було бенефітів? там буває страховка від втрати роботи
-
Ось мій найбільший страх. Чесно кажу я хз що я робив би якщо таке трапилось би. Це не Україна де можна пів року не працювати і норм.
-
Не звертайте увагу на той пункт. Шукайте собі роботу в цій сфері. Такі речі, щоб мати юридичну силу мають бути прописані в окремому додатку. А так багато компаній просто для формальності цей пункт в контракт ставлять.
-
Так згоден
-
Воно працюэ через дупу
22 Jan 2023, 08:02
12978/230232
less than a minute ago