Українська Манітоба
-
То не віддавайте їм security deposit поки останній рахунок не прийде та й по всьому.
-
Разом ,платився через мій аккаунт . Їхня знайома зробили є трансфер,а ми через особистий кабінет оплатили .
-
Якщо ви вже думаєте, що ці люди можуть щось не оплатити, то не варто орендувати разом квартиру. Це моя думка Ой, недобачила, ви вже разом живете. То не знаю що порадити, вибачте.
-
Ми в них лікуємось Є хлопець що розмовляє російською ( з акцентом, не москаль, приїхав з України) Але в них завжди довго якщо апт - 12пм, защастя потрапити до лікаря до 4
-
Це від кого прийшов?
-
Добрий день Підкажіть місця де краще новачкам практикувати водіння? Чоловік буде навчати, думаю куди поїхати
-
Ого, не знала про хлопця. Яка у нього посада? Там здається лише один лікар, не знаю точно
-
Якщо розмовляє російською з акцентом, то мабуть приїхав з України транзитом через Ізраїль 😀
-
Асистент Нещодавно прийшов (місяць чи два)
-
Сорі, таке тут у чаті не працює. Давайте посилання на продукт Amazon Store.
-
Щиро дякую всім за відповіді!🙂
-
Всім привіт. Якщо одружився в 2024 році і дитина народилася у 2024, а податкову декларацію заповнюю за 2023, то чи потрібно вказувати що одружений та є дитина?
-
Вітаємо, Антон! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Manitoba Hydro не зареєструє інших за тією самою адресою. Ділити рахунок нема як офіційно, адже нема окремих лічильників на кожну сім'ю.
-
Друзі підкажіть ви зустрічали апартаменти, де можна винайняти кімнату, але щоб кімната зачинялася зазвичай це кодовий дзвінок
-
Таке навряд чи знайдете. Оренда квартири кількома неспорідненими сім'ями не є практикою у Манітобі.
-
Ні, станом на 31 грудня 2023 року. Подасте декларацію - вносьте зміни у онлайн-кабінеті: зміните сімейний стан та додасте дитину.
-
Та квартири чи будинку
-
Не рекомендую взагалі, замовила щоб спробувати що то таке, такого Китаю ніколи не бачила, але якщо хочете перевірити то можете спробувати там є один безкоштовний return
-
Всім привіт, декілька днів як приїхав до Канади. Де краще почати пошук роботи?
22 Jan 2023, 08:02
less than a minute ago