Українська Манітоба
-
Мабуть не дарма там чорний хрест намальовано✖️
-
Може кнопку заїло? А взагалі от, я знайшла сайт з мануалами по цим алярмам: www.brkelectronics.com/pdfs/2010/04/07/3a5f1c09.pdf
-
Так заволає, але поки будете тримати... але якщо є дроти, то не факт що то проблему вирішить. Походу датчик провідний, батарея тільки для крайніх випадків
-
Ну так
-
Може він її цією кнопкою і перевіряв?
-
Так знімається, там проводи. А якщо я натисну тест воно ж заволає на весь будинок?)
-
Капець ви терплячі. Я б на сьомій годині б вже рознесла офіс лендлорда)))
-
Якщо зняли батарейки а вона пищить, значить є залишковий заряд. Натисніть на тест коли немв батарейок і потримайте, має швидше розрядитись З бази знімається?
-
Друзі допоможіть. Ситуація сюр. Заїхали сьогодні в квартиру. Лендлорд днем провіряв пожежну сигналізацію. Воно пищіть кожну хвилину. Дуже гучний звук. Він сказав що перестане пищати через пару годин але пройшло вже 7 і воно все пищіть, а лендлорд слухавку не бере. Вже і батарейки знял, все одно( Хто знає що робити?
-
Так, бо спілкувався із знайомими кажуть що в 2018 купили бу авто, а зараз у 22 продали приблизно на 20 відсотків дорожче
-
Через то й такі шалені ціни на б/в авто
-
Ого
-
Зараз знайомим сказали RAV4 LE Hybrid 8-10 місяців очікування, XLE до 18 місяців. Свою LE Hybrid отримав за 3 місяці в березні, але то просто пощастило
-
Абишо😅
-
Я не заперечую. Перш за все це розумний вибір. Хоча й трохи оверпрайс як на мою думку.
-
Так вип'ємо за те, щоб для канадців рав4 став дорогою машиною 🤌🤌🤌
-
От як раз ця дуже надійна та економна у експлуатації. Я б не сказала що вона дорога - вона середня по міркам Канади. Дорога вона для нас, українців, бо у нас це ціна квартири)
-
5 місяців чекав на нове авто.
-
Було багато дорогих машин в минулому житті. Зараз взагалі якось пофіг стало. Охолонув до цього. Аби їхала та не ламалась.
-
О, у Веса теж походу рав4)))
22 Jan 2023, 08:02
13268/230097
39 minutes ago