Українська Манітоба
-
старт нового десь від 500. ну може не абсолютно новий а пару років. але район новий, нічого нема, грязюка і ХЗ хто сусіди. Або старий. можна десь біля 450-500 як компроміс не дуже старий і у відносно непоганому районі. Або таунхаус - вони дешевші трохи
-
Якщо вам не зрозуміло, що не так з тою українкою, то я вам допоможу: їй було наплювати на сотню загиблих на майдані, якщо вона зв'язала своє ім'я з шуфричем після 2014
-
Матрас free. Где-то затесалась дырочка, сдувается. Может кто найдёт и починит. Могу дать заплатки. Downtown
-
я нагадаю, що чувак з друзями типу татарова досі працює президентом. татарова точно памятаю шо він там бубонів. його друзі жартували про майдан в тому ж дусі що і шуфрич. Всі отримали переважну більшість голосів виборців. не можна сказати що вся країна не така.
-
вся країна проголосувала за татарова і його друга зе. Вони якісь не такі?
-
То вся країна була помічниками шуфрича?
-
А ще нагадаю, що коли країні зробилось зле і на неї напав москаль то ми спетляли в Канаду розмірковувати з циркулем хто справжніший українець. А мали б зайти в тцк.
-
Так депутат ти колишній чи нє? Лол
-
Якщо ви не бачити різниці між бути причетним до вбивства майданівців і когось хто придумував дурні жарти про Майдан тоді у вас з логікою проблеми
-
я евакуювався і петляю від тцк, а шо?
-
Добрий вечір! Підкажіть чи є хтось хто проживає в місті Dauphin? Мене цікавить яка церква там святкує Великдень 5 травня?
-
Ти колишній депутат? Хто "присмоктувався" хоч раз до корита держбюджету--паразит я в Україні,сім'я в Вінніпезі привіз сім'ю і повернувся,а ти?
-
якщо так то що то міняє?
-
Коли людина хоче перевести розмову від неї вона завжди згадує, щось що не відноситься до питання. А ви часом не чоловік тої україночки?
-
я не бачу різниці між татаровим і шуфричем. В що там про єбонітові палички? То все про адіннорот
-
Помічник шуфрича і проголосували за зе це те саме?
-
Так багато ушльопків і помічник шуфрича один з них. Погоджуєтесь?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи потрібно ліцензія для перманентного макіяжу?
-
ні, просто біля корита пасусь, маєш шось проти?
-
татаров виправдовував їх дії в прямому ефірі. Не жартував. Він тоді був мусором. як і зараз. Доречі той ваш шуфрич був депутатои і навіть ьув головою якогось комітета. Але можу помилятись. Там багато ушльопків
22 Jan 2023, 08:02
Post 133146 of 226282
35 minutes ago