Українська Манітоба
-
татаров виправдовував їх дії в прямому ефірі. Не жартував. Він тоді був мусором. як і зараз. Доречі той ваш шуфрич був депутатои і навіть ьув головою якогось комітета. Але можу помилятись. Там багато ушльопків
-
Знову ви хочете порівняти "офіційного помічника" з якимось робочим з заводу. Помічник - ушльопок, робочий - не відомо.
-
корупція то злочин з підкупом посадової особи. Я не був і не купував. Все одно Канада не може стартувати процес на вас шо ви дали гроші в садок щоб отримати чергу за дитину, або на штори:)))
-
люди які з ними були рівні по рівню влади то звичайно так, якщо працювали всякими менеджерами водіями юристами тощо - то мабуть ні. От був рінат гудок. він наче поганий персонаж. але на нього працювали тисячі людей - то всі ушльопки? мабуть ні. А от такі типу тарути - то да, одного сорту гівно
-
Корупційні кошти в Канаді не вітаються,і перевіряються окремо якщо є запит Прикоритники теж😁
-
аудит чого? кидай ото палити шопопало
-
Доброго вечора, а що ви маєте на увазі 2 місця в Торонто? Слоти, чи що
-
Та ти не мені то розказуй ахахха Буде колись раптово аудит😉і про все запитають ну коли зацікавлять раптом😁
-
Впевнений що шуфрич має багато за його діяльність. Невпевнений що помічники отримували більше ніж середня ЗП. То просто більше питання моралі чи то ок працювати помічником татарова шуфрича чи ще когось з них. Але чогось протизаконного вони навряд чи робили
-
Гірше ,що такі особи отримали PR за 11 місяців тут і пролізли в держслужбу І тишина..... Хоча та тема вже смердить кілька місяців і відома широкому колу Ок,то було останнє cheeer
-
ні, а шо воно? Ви там працюєте? Вибачте будь ласка.
-
в мене ширша та категорія через яку я вирішив їхати. і вони не тільки з боку шуфрича. Сусід кугут який паркував своє відро на дитячому майданчику тому що "а ви докажитє" некращий за тих помічників.
-
Ти що школяр? Чи не маєш уявлення що таке податкова?
-
А ви їх ще захищаєте
-
Я й не кажу, що вони протизаконне щось зробили. Просто такі гандони мене й змусили емігрувати з України, тому в мене на них алергія і хочеться їх не бачити у своєму житті
-
там от викладали скріни що є слоти не в Канаді. Тобто якщо зовсім біда, то можна зробити, але дорожче
-
Доброго вечора, там неяких змін нема стосовно получення нового паспорта? Бо не можу зловити слот, читав що типу хтось зумів запросити якось паспорт в ПП "Документ" і там відправили його до консульства це маячня?
-
за два роки навантаження на них виросло на 250 тис людей. Звичайно що вони не встигають
-
Жодного разу не бачив слоти в цьому році, не те щоб зареєструвати навіть. Хоча в минулому році без входу через дію спіймав 3 слоти . Ось таке покращення
-
Що за дупа така, як це вимкнена( ну тобто не до вас претензії)
22 Jan 2023, 08:02
about an hour ago