Українська Манітоба
-
Я й не кажу, що вони протизаконне щось зробили. Просто такі гандони мене й змусили емігрувати з України, тому в мене на них алергія і хочеться їх не бачити у своєму житті
-
там от викладали скріни що є слоти не в Канаді. Тобто якщо зовсім біда, то можна зробити, але дорожче
-
Доброго вечора, там неяких змін нема стосовно получення нового паспорта? Бо не можу зловити слот, читав що типу хтось зумів запросити якось паспорт в ПП "Документ" і там відправили його до консульства це маячня?
-
за два роки навантаження на них виросло на 250 тис людей. Звичайно що вони не встигають
-
Жодного разу не бачив слоти в цьому році, не те щоб зареєструвати навіть. Хоча в минулому році без входу через дію спіймав 3 слоти . Ось таке покращення
-
Що за дупа така, як це вимкнена( ну тобто не до вас претензії)
-
Ну тоді я вважаю проще до ПП Документ, якщо у Європу наприклад. Не то щоб срочно, але це рано чи пізніше треба буде зробити
-
За 3 місяці моніторингу майже цілодобово в 3 аккаунти - можу сказати, що у Канаді реєстрація в дип. установи України 99.9% вимкнена. Те, що десь там є слоти на іншому континенті- не змінює ситуацію 😢
-
ого. я пішов в універ в 97 і там все було українською
-
Закінчив школу у 2004. Навчався 1-9 Кл україномовна, 9-11 Кл російськомовна школа. В універі вчився 2004-2009 - 80% відсотків викладачів викладали на російський мові. Якось так...
-
Доречі так. Мій брат вчився в КПІ на прогера, нещодавно згадували з ним як раз мовне питання - він сказав що більше половини одногрупників говорили українською. А в гуртожитку прям переважна більшість
-
О, саме так. На роботі київляни на російській, а мама подзвонить - то з мамою на українській 😂 так смішно було 🙂 Наче вдома і на роботі то різні Київи 😂 Те саме в гуртожитку, всі хто з Київської області, такі крутелики на російській, а з батьками на українській. Також моя робота була пов’язана з частими відрядженнями по Київській області. Всі, абсолютно всі райони Київської області - україномовні!
-
Не у Києві. Але Україна - то не тільки Київ?
-
Ага, приходять. Був я в травні у консульстві в Торонто. Із 10 осіб зі списку по запису - тільки двоє було: я і ще одна сім'я. Всі хто були без запису - не приймали 😢 Але то було майже рік тому Хз, може що змінилось
-
Мовне питання, улюблене 😁
-
Я - навпаки Можете мене на гілці повісити З мамою - на російській, а тут з нашими на українській
-
Де, в Києві? Я поступила в 2005 в Київський університет. Абсолютно все на українській.
-
Я читав що люди до консульства приходять без запису, це правда?
-
А то нікого не цікавить, запис онлайн і крапка, така позиція українського консульства.
-
Підтримую Розумію, інакше не розмовляв би мовою взагалі ніколи, бо в моєму оточенні взагалі ніхто не розмовляв
22 Jan 2023, 08:02
Post 133179 of 226283
about an hour ago