Українська Манітоба
-
І відро для блювотиння дадуть
-
Я якось була там, не могла на ногах стояти, на четверту годину дали мені тачалку прилягти. Померти не дадуть; це все 😂
-
Люди нова нафта, десь я вже чув. Бажано з грошима й інвестиціями , бажано іммігранти. Ну це тренд не новий, але над цим теж треба працювати…
-
Чоловік дзвонить питає
-
Ви ще в чаті? 👀 Вже би первинний огляд пройшли і чергу зайняли
-
Якби ще було чим 🤢
-
Ну тоді ригачку якусь з собою і їдьте. Страшного тут нема нічого, просто дуже неприємна болячка. Лікується легко.
-
Сподіваємось, що ви це пишите, вже очікуючи швидку чи таксі
-
Можна ж приїхати там де 40 людей в черзі , або туди де 10, тут не вгадаєш, навіть там де 10 людей, можуть привезти когось з апендицитом/інфарктом і тд, вже час очікування довший
-
Нічого Манітобі не потрібно крім розумних наполегливих людей щоб розбагатіти і стати привабливою
-
Так і живіт ніби камінь там
-
В мене таке було, це внутрішнє вухо. Скоріш за все як вам почнуть надавати допомогу, вже стане краще 😅 Вас хитає як повертаєте вліво чи вправо?
-
В мене ще й дитина 1.3 роки і чоловік зі мною 🤕
-
І їхати туди де найменше часу скажуть чекати, я їздив тричі в saint boniface
-
Та людина стояти не може. Терміново їхати до швидкої. Якщо отруєння - кажіть, що блювали вдома, в голові паморочиться...
-
Виберіть який вам більше подобається
-
Сміялися з деяких держав сировинних придатків, а тепер виходить вся надія на нафту і газ … чи їх транспортування)))
-
Ну або це як нз на чорний день)
-
Не жили багато, то й нічого починати, хай пристоять метали )))
-
У Манітоби найбільші поклади рідкоземкльних металів та ще всякої всячини. Їх поки не дуже хочуть добувати, але коли почнуть, це гарні гроші і багато робочих місць
22 Jan 2023, 08:02
Post 133571 of 226282
28 minutes ago