Українська Манітоба
-
Чи можна оплатити вінпасс в shoppers drug mart?
-
тільки я знайома з 5-7 вже десь і всі вони до Вінніпегу
-
Бачив прилетіло багато українців, але не знав чи ж хтось до Вінніпегу. Якщо ж, то дійсно разом легше)
-
Миєте авто самі. Ціна 1$- 1.5 хв. На 2$ можна помитись)) геолокація зверху. Там автомат міняє 5-10$ на копійки. Воск, ополіскування, пилосос- все є, але за тіж самі 1$-1.5хв.
-
Залишилось багато вечерь в хілтоні. Кому потрібно - заберіть. До 20:30-21
-
Щиро вам дякую! Величезне дякую!
-
Зателефонувала в готель Best Western Plus Hotel, мені сказали що номер є для Вас, попросили щоб зателефонувати їм ще раз, коли Ви прилетите, вони відправлять Вам трансфер і відвезуть вас із сім'єю до готелю. Напишіть тут, коли ви прилетите, я зможу зателефонувати до готелю та викликати трансфер
-
Проїхав зараз біля Суперстору поло парк. Автоматична car wash 10.50 -14.50. Якщо купуєш бензин - 2 долара менше. Можно заплатити кредит чи дебіт картою напрямки коли купуєш бензин.
-
Є пвтоматична і самообслуговування. Я користуюсь з самообслуговуванням - витрачаю десь 8$
-
нас там з вами буде багато, тож разом з усім впораємось
-
так, пишіть
-
Зараз я подзвоню у декілька готелів, спитаю Щоб вони трансфер вам відправили, Якщо щось піде не так пишіть у цей чат В аеропорту вайфай працює
-
не хвилюйтесь, вони допіздна, там телефон, дзвоніть, бо волонтери у цій годині не будуть, дзвоните, готель дасть трансфер, швидко будете
-
Дякую)
-
Так, але сьогодні спізнився рейс до Торонто та ми обміняли квитки на сьогодні. Але тепер ми будемо у Вінніпезі о 12 ночі. В мене двоє дітей, вони вже з ніг палають, хвилююсь, що не знайдемо там що та куди.
-
Вінніпег? Якщо заповнили заявку а вас все одно не зустріли, то на стійці з соняшниками є телефони, вам допоможуть, все буде як надо
-
Ви заповнювали заявку, коли ви прилітаєте у Вінніпег?
-
Blondies вам в допомогу. Заїхали в бей для помивки. Вийшли Уважно ознайомилися з інструкцією : чим після чого мити та що для чого Витягнули коврики повісили на причепи на стіні де автомат висить Свопнули карткою Включили на те рінз, й поїхали мити авто. Як що не поспішати, почистити від пилу з середин , мити всім що там є то 20 з невеличким... Як що просто збити сіль та бруд - мабуть до 10 стане... Як немає черги поза вами, то дістали рулон паперових полотенець, та витерли насухо Не забули забрати вимити коврики, які все що висять на стіні :) Поїхали
-
Так с 1 на 3 пересидав ворк в низу давали все добре
-
В мене прийняло сегодни я карта може залежить від цього не знаю!
22 Jan 2023, 08:02
13549/239307
10 minutes ago