Українська Манітоба
-
Я маю підписку в 2012 році то без проблем усе можна онлайн зробити. Зараз маю знов, сервісом дуже задоволені, 5$ на місяці на дві машини. Це є дуже велика та респектабельна компанія
-
Так в тому то і справа, що ми не підписувались Але наші контакти як і назву авто вони десь надибали
-
www.siriusxm.com/contact-us
-
А як від неї вімовитися онлайн, можете підказати?
-
Доброго дня всім. Скажіть , в когось є апоінтменти в консульстві в Торонто на 25 квітня? я хочу брати білети і хочу бути впевненою, що у них нк буде якихось виїздних сесій і тому подібного. я забиратиму паспорт, тому я без аппоінтмента. Дякую усім.
-
Друзі хто недавно робив апостиль канадський на доручення. Скільки часу у вас це зайняло? Що дійсно в нас в Манітобі немає де завірити це доручення і потрібно відправляти в інші провінції ?
-
І що реально 3 місяці чекати ? Як на сайті зараз вказано ?
-
Вітаємо, A! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Я уже чекаю півтора місяці, тому думаю три - це не побрехації 😂
-
Доброго ранку! Підскажіть будь ласка чи працюють сьогодні консультанти у Best Western?
-
Зрозуміла, дякую
-
Ні, сьогодні ж державне свято. Уряд не працює
-
Цьому «політику» повірили 73% і що вийшло що він брехав ?
-
Так ви ж не підписані, сервісом не користуєтесь, дані платіжні не давали, нащо їм писати.
-
Політики кажуть, говорять, кричать модні лозунги, обіцяють обіцять і на цьому все.
-
Як і всі попередники. Нічого нового. Чи вони колись казали правду?
-
все нове. Лідор нікому нічого не обіцяв, люди зміксували персонажа з серіалу.
-
ну вони ж отримали шо хотіли, ні? нєпєтя тепер
-
1/3 з тих 73% голосували аби не Пєтя був
-
Всі крали
22 Jan 2023, 08:02
Post 135650 of 226282
11 minutes ago