Українська Манітоба
-
А що там?)
-
То ви у бургер кінг не зайшли сьогодні 😂
-
Ньюфаундленд та Лабрадор лишається найлегшою провінцією.
-
Дякую , але ні , не в порядку . Але мене там не було 🌚 Це жах, посеред біла дня , без провокацій , просто людина під наркотою
-
Сподіваюсь, з вами все в порядку, якщо ви там були 🙏🏼
-
Сьогодні ворвався наркоша, зробив круг почьота, рендомно обрав людину , перерізав їй горлянку . Вийшов . Потім повернувся назад, зробив низький поклон, та пішов далі собі .
-
В Україні теж є meth heads повно, ось в моєму районі вбивство було/цю новину на українській не знайшов/
-
globalnews.ca/news/10397333/winnipeg-assaults-burger-king/ Ось джерело . Сподіваюсь постраждалий виживе .
-
Winnipeg police say two people are in hospital after separate assaults. Tuesday morning, officers said someone was seriously assaulted at the Burger King on Osborne Street near Confusion Corner. A handful of cruisers were at the scene, with yellow police tape put up. One person was taken to hospital in critical condition, officers said. Police said the investigation is still in the early stages, so no other details are available.
-
Підкажіть, будь ласка, до Manitoba Health запису немає? Тільки жива черга? Їхати о 16 годині немає сенсу?
-
Будь-який судмедексперт в Україні (чи деінде) розкаже десятки таких історій, від яких непідготовлена людина не буде спати місяцями. Рівень зла - він більш-менш однаковий всюди. Просто в Канаді кожен такий випадок - подія, тому що тут здебільшого спокійне життя і інфоприводів не так багато в цілому. В Україні на це особливо і уваги не звертають, тому що повістка денна інша. Одна екскурсія в морг судмедекспертизи плюс одна екскурсія в закрите відділення психіатричної лікарні, де утримуються люди на лікуванні після вчинення важких злочинів - і в принципі про безпеку жити в світі питання відпадає, це апріорі небезпечено незалежно від території, бо всюди, де є люди, є і їхні розлади. На жаль.
-
В Україні все краще ніж тут: дерева в парках зеленіші, дитячі площадки, краще пофарбовані, картопля смачніша, а наркомани вбивці свої рідненькі
-
Вітаємо, Pavel Osokin! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Доречі є новостворена (сильно новостворена - сьогодні лол) ТГ-група про моду та шмоточки, створена дніпровськими дівчатами. Там ми, фанати шматʼя, ділимся фотками, обговореннями тощо. Якщо тут не комільфо фотки кєдів в глітері, можна там )
-
Тобі теж такі треба?><
-
Давайте фотку )) пліз ))
-
Група про шмотки? «я зі своїми пʼятьма худі на всі випадки життя»: вже біжу! Дайте посилання, пліз) бо тут серйозні речі і кеди з гліттером будуть тут трохи странно, так)
-
Мені завжди всьо треба, якщо мова про взуття (і сумки) лол
-
І мені будь ласка якщо можна 🙂
-
І мені, будь ласка🙏
22 Jan 2023, 08:02
11 minutes ago