Українська Манітоба
-
і на сонце можна не дивитись ) www.youtube.com/watch?v=J5j95RUSLd8
-
Ну трошки є
-
Техас
-
Добридень. Сталася неприємна ситуація, випрала паспорт у куртці і посушила в сушарці, на вигляд з ним все нормально, а як можна перевірити чи все з ним в порядку? Чи не буде проблем із ним у перельоті?
-
такий документ по правильному вважається як по непридатності паспорта для виїзду за кордон для подальшого використання і потребує заміни
-
Вітаю, я фотограф📸 Вже через місяць починається найпрекрасніша пора травневого цвітіння! 🌸 Пахнуть сади білими та рожевими яблунями, бузком та сакурами! Час цвітіння дуже короткий, тому зараз йде запис на зйомки! www.instagram.com/ksenia.photolife/
-
Доброго дня Можливо хтось був такій ситуації Приїхали з чоловіком в березні 2023 року , подалися на кліматичні , жили в Манітобі до серпня Потім знайшли роботу і переїхали в Ньюфаундленд , кліматичні в Манітобі отримати не встигли В цьому році подали податкову декларацію і змогли зареєструвати особистий кабінет , вже там побачили що нам надсилали чеки на адресу Манітоби Як нам можна пояснити їм цю всю ситуацію? Тому що відповідно кліматичні від Манітоби ми мали право отримувати тільки до серпня місяця і з серпня вони вже мають бути від Ньюфаундленду
-
Не зря витратив 12 баксів , ще всім дав подивитися , безкоштовно якщо що 🌚
-
Подивився
-
Питання закінчуєтся віза у 25 році. Чи можливо оформити робочу візу в середині Канади якщо я працюю. Бо віза візитерів наврядчи підійде якщо я вже маю відкритий верк перміт і працюю.
-
При переїзді до іншої провінції потрібно було подати зміни до CRA. www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/about-your-tax-return/tax-return/completing-a-tax-return/personal-address-information/you-have-moved.html Вам потрібно змінити адресу на нову, і до них телефонувати і вам підкажуть, що роботи із тими чеками.
-
Там 6 пар , так що штати дорожче 🤓
-
За 6 пар ?
-
В штатах 2$
-
Вид у Headingley
-
Виглядає як паляниця через скло пічки 👀
-
А на шо витратили 12 баксів?
-
Привіт, є в когось місця на роботі? Прибирання, в магазинах розміщати товар на полиці? Англійська А1, майже 0( машини і прав нема
-
на що?
-
Даунтаун
22 Jan 2023, 08:02
2 minutes ago