Українська Манітоба
-
Ми виїжджали з України в лютому, ніхто не дивився внутрішній паспорт
-
це ж дитина самостійно буде подавати документи 😅
-
Ох )) Корочє. Коли закінчиться війна, і він поїде до тата в гості, то я на гружу цим питанням його тата, і це буде його проблема! Та-дам, питання вирішено, я не буду більше про це думати аааа 😂
-
в принципі процедура спочатку така сама тільки потім на подачу документів треба звертатися до ДП "Документ" за межами України, або в самій Україні в "Документі", ДМС чи ЦНАПі
-
у будь-яких Консульствах України внутрішній паспорт подається за наявності) в ДП "Документ" внутрішній паспорт обов'язково треба надавати від 14 років
-
Так, там і робили
-
Про таке не подумала))) я думала прям у скриньку на домашню адресу 🤦♀️🤣 Вибачаюсь)
-
дивлячись де оформлювати у Консульствах - можна
-
під час видачі будь-якого паспорту обов'язково треба присутність особи...згідно ПКМУ 152 і всеж-таки, як це відноситься до того, що видача може відбутися і Консульстві, де є такий же Реєстр та такі ж сканери та фотокамери для верифікації при видачі документів?)
-
Принаймні загранпаспорт не хотіли відсилати у Литву, сказали забирати особисто
-
Але ж дитині можна зробити закордонний паспорт на основі теперішнього і без внутрішнього? Принаймі моя племінниця так робила вже після 16
-
у будь-якому випадку, дитинча буде самостій но подавати документи))) будь-ласка)
-
На сайті ДП документ написано що під час видачі ID картки (внутрішній паспорт), проводиться верифікація, тобто присутність замовника обов'язкова. Наврядчи доставка є
-
А, ясно. Ну от я ж кажу, то буде папіна проблема, бо я нікуди не поїду. Дякую за розʼяснення.
-
Де там зайці шоколадні є? Мені білі потрібні
-
бо не "Документ" цим займається треба для цього звертатися туди, де бажаєте отримати сам документ
-
Хто любить стрілу ?
-
Це справа смаку 😂 Чорних вже поів , треба білих трошки , для інклюзивності 😅
-
Забукати - це як🙄
-
Ви расист?👀
22 Jan 2023, 08:02
Post 140177 of 225119
8 minutes ago