Українська Манітоба
-
Але ж дитині можна зробити закордонний паспорт на основі теперішнього і без внутрішнього? Принаймі моя племінниця так робила вже після 16
-
у будь-якому випадку, дитинча буде самостій но подавати документи))) будь-ласка)
-
На сайті ДП документ написано що під час видачі ID картки (внутрішній паспорт), проводиться верифікація, тобто присутність замовника обов'язкова. Наврядчи доставка є
-
А, ясно. Ну от я ж кажу, то буде папіна проблема, бо я нікуди не поїду. Дякую за розʼяснення.
-
Де там зайці шоколадні є? Мені білі потрібні
-
бо не "Документ" цим займається треба для цього звертатися туди, де бажаєте отримати сам документ
-
Хто любить стрілу ?
-
Це справа смаку 😂 Чорних вже поів , треба білих трошки , для інклюзивності 😅
-
Забукати - це як🙄
-
Ви расист?👀
-
Ви можете забукати рандеву та обрати пріоритетну мову спілкування обираєте українську - Вам показує в якому відділенні який фахівець коли може прийняти
-
Вже пишу сьогодні третє прохання сюди 🫣. Дякую всім, хто відгукнувся! Можливо хто знає, в якому відділенні CIBCу можна отримати консультацію українською.
-
Я щось таке гуглила (давно, ще до Корони), що внутрішній паспорт України видають лише резидентам України. Тобто треба було приїхати до України і кілька місяців там пожити щоб отримати внутрішній ІD. Може тепер вже закони змінилися
-
Купіть мені зайців хтось 🌚😂
-
У сосіджах майже завжди є)
-
Інщим Людям треба теж у цукрову кому впадати
-
Доречі шикарний лижний резорт під тим самим іменем
-
Де ж ви вчора були, був там проїздом, забрав би всі 😄
-
нє може отримати кожен громадянин України просто якщо громадянин України має постійне місце проживання у іншій країні - то там просто подати документи можна виключно в ДМС
-
Навіщо взагалі починати , якщо не можеш закінчити ? 😂 Три стріли , тю Я три за раз в рот кладу
22 Jan 2023, 08:02
Post 140187 of 225480
less than a minute ago