Українська Манітоба
-
Особисто знаю людей які вимагали Нікіта замість Микита, Кірілл замість Кирило і їм так робили і в них паспорт з оригінальною формою, без адаптації в укр варіант. Але я не знаю чи після війни не змінили якісь закони
-
Фонетично він має бути Деніел
-
А як він має бути?
-
привіт тим хто не спить :) Є таке питаннячко... в нас син народився та в свідотстві він Daniel та вот ми гадаємо як зрозуміти як правильно перекласти щоб він не був Данієль в укр. свідотстві про народження
-
Sous sol
-
я щойно з кухні, дивився на шафи і думав : " бляха за 6 місяців уже засрали коробками всюда" хах
-
Підкажіть будь ласка смачні заклади в Вінніпезі? Приїжджають друзі і треба гарні заклади куди сходити посидіти )
-
Мені здається, то залежить від того, з чим порівнювати і як був побудований ваш побут в Україні. Мені було легко, навіть трохи дивно від того, бо тут нічого зайвого, і зрозуміла, що захламлятись знов - never again. Аж легше дихається.
-
А, взагалі, то трохи важко, починати нове життя і скуповувати все до дрібниць, особливо, коли воно вже раніше куплене і лежить в Україні.
-
А так було 59 якщо не помиляюсь
-
У boxing Day була безкоштовно
-
А скільки доставка виходе з ікеа на дім ? Не дешевше самому зібрати ?
-
Thermea Spa
-
Я зробив заказ великий , 50 пунктів , доставку просив до квартири, 29.12.22 доставили на головний вхід та коли все розібрав, 2 стільців не було , набору приборів В той же день сказали що 5 січня будуть стільці , а прибори oversold і гроші повернуться на картку 5 січня сказали що треба чекати стільці в обробці 10 січня що їх відмінили та перезаказали на завтра доставку 11 січня прийшов один стул І після дзвінка та коли узнав що той набір приборів повернуться гіфт карткою я з ними посварився , поїхав у магазин та повернув стул , ще той який не доставили та набір приборів Не хочу більше мати справи з ними
-
друзі підкажіть, будь ласка, де тут пристойна лазня чи сауна?
-
Я все онлайн замовила, що потрібно було у пусту квартиру, доставка на наступний день була. Всього в мене вийшло 40 пунктів. Все привезли, в квартиру занесли. Дуже задоволена. Ми сами збирали ліжко, стіл, стільці. Коли вибирала, то перевіряла щоб було в наявності і була доставка, і відгуки читала, звичайно.
-
Коли ми приїхали в IKEA, хотіли купити в будинок все відразу, ліжко, диван, кухонний стіл і стільці, подушки, те що ми вибрали в наявності не виявилося, купили тільки матрац і більше бажання туди їхати ніякого
-
Там також хлам, був в тому що біля готелів, в районі аеропорта, то там напівхлам, але дорогий. В північному кілдостану, хлам, но трохи дешевше...наприклад стіл 95 баксів, старий потертий, а в Ікеі новий за 60 баксів. 😁
-
У Value Village дуже дорогі ціни та дуже погана якість товарів. У Thrift Store набагато дешевше ціни і набагато краща якість товарів.
-
Who Are The One Percent in Canada’s 3 Richest Provinces by Income (household)? Number 1 highest income for top 1% province is Alberta = $376,222 Number 2 highest income for top 1% province is NW Territories = $270,421 Number 3 highest income for top 1% province is Ontario = $266,711 Who Are The One Percent in Canada’s 3 Poorest Provinces by Income? Number 1 lowest income for top 1% province is PEI = $169,108 Number 2 lowest income for top 1% province is New Brunswick = $174,671 Number 3 highest income for top 1% province is Nova Scotia = $195,108
22 Jan 2023, 08:02
12 minutes ago