Українська Манітоба
-
виходить що так, нажаль😢 я так розумію що в Канаді речі це усього лише речі..
-
Дякую, розумію, допомогти виродку йому, тобто у такому випадку треба?
-
Цікаво якщо у мене в авто буде лежати пляшка метилового спирту, для технічних потреб авто, і так станеться що той хто залізе в авто, її вип'є і відкиниться. Чи будуть питання...І наскільки все погано..🤔
-
Тоді ліпше якийсь дешевий алкоголь з проносним, щоб був цікавий вечір у горе злодія.
-
Ми купили квитки на дідуся Snoop Dog 😆( буде в червні) Я конєшно не щира його фанатка. Але під деякі його трекі колись гарцювали на дискотеках))
-
Завтра з 11 до 14 будемо робити розпродаж вживаного обладнення в компанії (509 Сentury street, р-н Polo Park). Будуть компʼютери (Mac), монітори а також багато фото-відео обладнення (камери, штативи, світло, оптика та ін) Якщо комусь потрібен дешевий компʼютер або хтось займається або хоче почати в відео/фото - ласкаво просимо. Списку та броні немає (first come - first serve), але можу скинути більш детальне відео техніки. Для наших зроблю діскаунт. Оплата тільки карткою +tax. Я буду завтра теж на розпродажі, в кого погана англійська.
-
фотік взяти то дуже давня мрія, сто разів забута так шо буду
-
На які ціни (%від нових) можна сподіватись на лінзи і світло?
-
А шо він від того гірше фоткає?:)
-
Поюзане старе барахло. Дуже дякую
-
Але я так розумію то студія яка дає обладнення в аренду, так що фотік буде поюзаний як моє життя
-
Я тільки щоб потримати в руках ці штуки постараюсь прийти :)
-
ну наприклад a7s3 рік як, і ще проживе 2-3 точно, і це беззеркальна камера - тому ресурс великий. Для оптики взагалі немає ніякого ресурсу майже. Є камери яки були куплені под проекти - наприклад Sony F5 майже в ідеалі за 1500, 4K кіно-камера - що більше ніж 50% від ціні на ebay
-
Є десь біля 5 штук точно на вибір, але всі FullHD, not UHD
-
Так згоден, особливо відносно оптикі, але треба бути обережним
-
Як то кажуть фоткають фотографи а не камера, а то інструмент і таи є деякий леміт на затворах. Також там дуже богато детальок і матриця яка може бути поцарапана, ну то таке, як пощастить
-
А монітори з hdmi є? 👉👈 Бо я там бачу dvi є на фотці, а мені як раз треба до ноутбука другий монітор під hdmi
-
по різному, все залежить від стану і лінзи
-
Та мені і fhd вистачить, для ютубчику або діскорду піде😂
-
Я теж купив на концерт Snoop Dog
22 Jan 2023, 08:02
145573/233525
5 minutes ago