Українська Манітоба
-
ще додому йшла, у нас на вулиці щось підірвали. чи є тут петарди чи щось таке? мало того, що у штанях в мене різко стало занадто тепло від таких гучних звуків, так мені здається там ще й шматочки якійсь летіли
-
Ще прикольно як вони між собою англійською розмовляють, тому що різними мовами спілкуються в Індії
-
Я, звичайно, не расист. Але коли я бачу як вони зачерпують цю жижу кольору дитячої несподіванки, то у мене живіт паралізує. А коли мені індус запропонував спробувати так одразу серце поколювати почало)
-
Навіть солодощі з куркумою😄
-
доречі, норм їх іжу ще не куштувала, здається, але хочу сходити в Jollibee бо то хіба що не єдиний фастфуд, що прижився на Філіппінах, навіть в інших країнах їх іжа більше під філіппінські смаки
-
Цікаво те, що в Канаді вони використовують тільки індійські імена, а ці англомовні ніколи. Але якщо длине, то тут принято скорочувати.
-
у мене війна, я вчу людей своє ім'я вимовляти 😂 вони бачуть/чують ото maryna і трапляється мозковий коллапс. і такі мм.. марі..ана????
-
Філіппінська їжа ван лав. Це моє, там смачно все, що я пробував. У індусів теж є цікаві речі, але до цього списку не входять їх підливи, а самоса це взагалі отрута.
-
Ага , нажаль , так багато хто робить , щоб не зайобували. Сам через таке пройшов в Україні , здавалось би , так ? Але ні , усюди люди не люблять не звичні імена 🌚
-
все ще не бачу моїх 10 баксів єтрансфером))
-
Ну що ви всі як бідло ) ну порешали ж , що то індійці . Індусі казати, це як хохол типу 🌚
-
зовіть мене, навчу, в мене вон індуси вже знають як вимовляти "борщ" 😂
-
Та усюди прийнято скорочувати ) Якщо подивитися на більш знайомі імена , ото Настя , а воно ж не Настя ніхера , Анастасія . І сидиш , думаеш , навіщо воно було 😁 Але згоден, що це дуже цікаво , дізнаватися як де що працює .
-
Ну після 2 тижнів страждань не всі змогли виговорити Kyrylo, змірилися та звуть Ky 😂
-
трішки фан фактів: ті, що носять тюрбани - сикхі, релігія то сикхізм, а з червоною крапкою - то саме індуси, тобто ті що послідовники індуїзму. і так, не буду бидлом, а то наступного разу кікнуть по-справжньому) вибачте
-
Це вже другий раз таке 😜
-
Не , тут у чаті був срач лінгвістів та була жінка , в який чоловік індієць , який спілкується українською. То тут консіліум порешал , що всі хто каже індуси - то бідло. Це не красиво и не правильно , застаріло і образливо . Індійці
-
а я вже думала що мене кікають за неповагу 😂
-
ну всьо
-
Знову цей прикол🤷♂ Телеграм сходить з розуму
22 Jan 2023, 08:02
Post 147846 of 225086
2 minutes ago