Українська Манітоба
-
Ага , нажаль , так багато хто робить , щоб не зайобували. Сам через таке пройшов в Україні , здавалось би , так ? Але ні , усюди люди не люблять не звичні імена 🌚
-
все ще не бачу моїх 10 баксів єтрансфером))
-
Ну що ви всі як бідло ) ну порешали ж , що то індійці . Індусі казати, це як хохол типу 🌚
-
зовіть мене, навчу, в мене вон індуси вже знають як вимовляти "борщ" 😂
-
Та усюди прийнято скорочувати ) Якщо подивитися на більш знайомі імена , ото Настя , а воно ж не Настя ніхера , Анастасія . І сидиш , думаеш , навіщо воно було 😁 Але згоден, що це дуже цікаво , дізнаватися як де що працює .
-
Ну після 2 тижнів страждань не всі змогли виговорити Kyrylo, змірилися та звуть Ky 😂
-
трішки фан фактів: ті, що носять тюрбани - сикхі, релігія то сикхізм, а з червоною крапкою - то саме індуси, тобто ті що послідовники індуїзму. і так, не буду бидлом, а то наступного разу кікнуть по-справжньому) вибачте
-
Це вже другий раз таке 😜
-
Не , тут у чаті був срач лінгвістів та була жінка , в який чоловік індієць , який спілкується українською. То тут консіліум порешал , що всі хто каже індуси - то бідло. Це не красиво и не правильно , застаріло і образливо . Індійці
-
а я вже думала що мене кікають за неповагу 😂
-
ну всьо
-
Знову цей прикол🤷♂ Телеграм сходить з розуму
-
@vaultboyukraine хоче кікнути @ashwoodoff з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Повірте, вони змогли за цей час багато що навчитись казати, але моє ім'я для англомовних це як challenge якійсь, всі, абсолютно всі нові люди, які на перемовинах бачать моє ім'я, перше що запитують "How do you spell your name?" 😂
-
а взагалі індуси то послідовники індуїзму, так, неправильно буде
-
Я тут нещодавно побачив, що на фірмі працював Анатолій. Я кажу Канадцю, а ти знав що скорочене ім'я у Анатолія - Толя? Він з таким обличчям 😳 каже, жаль що він не знав цього раніше ... судячи з цього вони теж пройшли через страждання з Anatoliy 😂
-
З релігією у них дуже жорстко. Зі мною працює індус який атеїст, хоча батько віруючий та носить тюрбан. Так от подарили йому ще давно браслет ( металевий срібного кольору, вони всі його носять ). За вірою цей браслет не можна носити, якщо ти не носиш тюрбан та не є вірочою людиною. То до нього багато разів підходили тут і казали щоб він зняв його, але він кожен раз пояснює їм що він намагався зняти, але не може, треба рорзламувати та це прокатує, але каже, що в Індії його можуть добряче побити за це, в Канаді, як ні як бояться 🙂
-
Я так розумію, до походу в ефіопський ресторан ви поки що теж не готові 😀
-
Та який сервіс? Я пам'ятаю як двічі в ковід була в новому аеропорту Стамбула очікуючи довгі пересадки і це був адський ад. Так от, це якись супергигантський ТРЦ з парковкою для літаків. Дійти кудись - нереально, відстані здоровенні а оті штуки що тебе возять юзлес бо постійно перериваються щоб люди з них сходили і шопились. Ти реально можеш витратити годину просто щоб дійти від одного крила аеропорту до іншого. Візочки для речей в міжнародній транзитній зоні - платні. Вайфай - тільки якщо купиш турецьку сімкарту. Місць для сидіння катострофічно мало - більшість тупо сидять під табличками з рейсами прям на підлозі. Самі ці таблички чи якісь вказівники хрін знайдеш бо вони маленькі і губляться серед неонових вивісок. Більшість персоналу на той момент майже не знали англійської, навіть коли ти вже через гугл-транслейт їм пишеш. Рятував тільки транслейт прям на турецьку. Так шо мені, будьласка, кращє невеликий але зручний аеропорт без викрутасів.
-
В нас так в 90-х підходили місцеві "перукарі", підстригати пропонували 🌚 а "модельєри" завжди хотіли мою футболку "нірвана" приміряти, але фіг там парампампам, моє друге ім'я вітер 💨
22 Jan 2023, 08:02
12 minutes ago