Українська Манітоба
-
В мене все, no comments 😂 Моя психіка ламається 😂
-
Ну, бензопилу і в кінці вулиці почуєте, а решта має сенс. Хоча все залежить від звукоізоляції, зараз от в квартирах живу і нікого не чую.
-
були бетонні перекриття 😂
-
Були, але якщо впрягатись в іпотеку то зочаб жити приємно, нє?
-
Зміст в тому, що ви виплачуєте кредит собі в користь. Кредитна оплата йде вниз , ваша особиста value росте. Коли ви платите оренду, вона йде вверх, ніколи вниз, і вас в ваші assets нічого не додається
-
Хіба в вас не було сусідів в Україні?
-
Ні,тут не можна прогнозувати нічого. Ви фіксуете % лише на 5 років,ви знаєте яка вона буде через 5років?.
-
Ну, це мої розрахунки, я так для своєї сім'ї мислю, але в мене дітей більше. Злегка завідую тим, хто може купити квартиру))
-
Єдине що в таунхаусі напрягає це сусіди, вони можуть шуміти тусуіатись, , мати гостей, хлопати дверим і відбивати м'ясо або ще щось робити , ну там дрова різати бензопилкою умовно. Я то не хочу чути(
-
А) за квартиру Ви не будете платити 2500; Б) а квартиру як капіталовкладення не рахуєте?
-
У мене не так оптимістично, нажаль. В ідеалі вірно пишетк, але трапляється життя. Якось буде
-
А хто різницю буде покривати між орендою і оплатами?умовно оренда 1600 а платіж 2500 хто буде платити різницю 900$?
-
Так продавати не завтра, не раніше як за 6-7 років.
-
У вас сім'я не велика, 3 спальні - з головою. Таунхауси такі є від 200к, квартири ще дешевше. Ідеально для початку, з чайлд бенефітами вже повинні тягнути. Плюс якщо рахуєте садок - значить має бути 2 зарплати в сім'ї.
-
Ви зараз реально?умовно купили за 250.000 і завтра захотіли продати. Перше переплата хто її вам поверне,потім при продажі ви будете платити реалтору 4% комісії,ви будете в такому мінусі що то жахв мене знайомі купили будинок за 420.000 і продали його через 2 роки за 440.000 і ми рахували що вони в мінус 80.000$.
-
Якби не садочок і школа я би глянув в сторону . А так ....
-
Не бачите сенсу - продавайте.
-
Я принципово не хочу кондо фі платити. Тому дивлюсь або будинок або дуплекс.
-
Там відсутнє condo fees?
-
Гляньте в сторону таунхауса. Дешевше хати, краще квартири.
22 Jan 2023, 08:02
25 minutes ago