Українська Манітоба
-
Та ні. Ви щось не так зрозуміли.
-
Зробіть онлайн заповіт, дешевше.
-
Я що немає заповіту, або спільного рахунку, щоб людина /чоловік наприклад, міг легко зняти сам, то тільки судиться з банком
-
ну кудись же вони мають дітися, якщо реально заповіту немає
-
І мабуть дітей
-
У мене знайомі живуть на дві мінімалки, і вспівають відкладати та не голодати. Хоча це в них поки авто нема )
-
Та ну. Ніхто не забирає гроші просто так
-
Треба робити заповіт у адвоката, я питала в Банку.Бо якщо заповіту не буде, то гроші забирає банк
-
Ви при відкритті рахунку, особливо інвестиційних, вказуєте бенефіціарів. Але доступ вони отримають після певних юридичних процедур.
-
В мене 30,у дружини 26 але живем від зп до зп.не бідствуем але але,якось так. В нас дитина,лише садок + 2 кружка 1500 в місяць коштують.
-
Залежить від витрат, і на скільки людей. Багато нюансів
-
Та я 30 маю,але це копійки тут
-
Вон на руфінгу хлопці до 27-33 в годину отримують через рік, а хтось і раніше.
-
Сорі, 20-40 баксів на місяць можна витратити, щоб була страховка 100К на випадок смерті. Зараз є випадки, коли самі діти залишаються, без нікого і їх віддають до child services. Бо мати чи батько загинули під час нещасних випадків.
-
До питань про смерть. Чи можна якось надати доступ на випадок екстрених ситуацій до рахунку в канадському банку рідним, які не в Канаді і навіть не мають канадських віз? Я зараз дорогу переходжу обережно переважно з думкою, що якщо що - з сейвінгу ніхто нічого не забере)
-
Так нам усім не по 16 років 🙂 Всі мають досвід роботи чи в Україні, чи в інших країнах. Та й досвід за 2-3 роки можна заробити
-
Ось буквально за минулий місяць приїхала одна жінка, і вже працює проектним менеджером на констракшн. 75К на старт дали, але я думаю, що за рік зможе всі 85-90К отримати. Так, мова добра, українська інженерна освіта, будувала мости в Україні :)
-
Та багато кто не ігнорує а тупо не вистачає грошей у людей,оренда,їжа,садок якщо треба,авто,страховки,бенз,парковки,і прочі росходи сжирають майже весь бюджет. Я реально розмовляв з багатьма нашими кто приїхав і курче більшість працюють за 16-17 на годину,то жах просто.
-
Підходить. Але потрібно читати умови страхування. Навіть суіцид виплачують, якщо скоєно після 2-3 років укладення договору страхування.
-
Можна не спорю.але з попереднім досвідом дома.
22 Jan 2023, 08:02
Post 151899 of 226282
42 minutes ago