Українська Манітоба
-
Короче десь 8-10.000 чистыми на місяць
-
150к gross якщо будинок в іпотеку брати або 130 gross якщо в оренду квартиру
-
Я ось тут робив онлайн 19 в місяць duuo.ca/tenant-insurance/
-
Halyna Petryk або Svitlana Horyachok, обидві є на Facebook в українській групі
-
Ну я фігні не пораджу😂
-
Не повірите, але воно так в житті і працює😂
-
Укрпошта останні 3 посилки, мене дуже порадувала(швидко і дешевше ніж в новій пошті). Але іноді це залежить від відділення
-
Доброго ранку 🌞 Підкажіть будь ласка, як краще відправляти посилку з України, Укрпоштою чи Новою поштою? Посилка не термінова, вага 10 кг. 🙂
-
Нема грошей?- Зароби Винен гроші? - Роздай борги Втомився? - Відпочинь І ще 1001 порада, як подолати любу проблему в житті. Ваш коуч Дмитро, звертайтесь у приватні, ціна всього 130к$ на рік😂😂😂 П.С. До мене звертайтесь, я коуч, інший Дмитро в айті працює😅
-
Ви оптиміст
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, хтось робє страхування арендованого житла? Якщо так то якою компанією користаетесь та скільки коштує, дякую друзі.
-
Так знайдіть із субсидією. Знайомі возили дітей за 10 км у садок, щоб тільки був ліцензований
-
Приватний мається на увазі не ліцензований і без субсидії
-
За цю суму цілий будинок можна зняти в нормальному районі.
-
Що значить "приватний садок"? Усі садки приватні. Також у вашому питанні є "відкласти грошей". Скільки? Комусь треба буде 100 тис, а комусь 300 тис.
-
Це в місяць?😂😂😂
-
80,000-100,000, але можна і на 50,000 - усе індивідуально потрібно розуміти що відразу такі зарплати рідкість
-
В тому ж halo 2bdrm від 1700 з усіма утілітами були квартири
-
Я знаю, що цінова вилка дуже велика, але також знаю, що скільки коштує. Тому цікаво було, що це саме за будинок.
-
Йобну..і вибачаюсь.
22 Jan 2023, 08:02
10 minutes ago