Українська Манітоба
-
Коли час пік на автобусі швидше. В них багато своїх смуг. Коли сніг паде то там да. Автобуси просто зникають. Коли сніг, я в пробках стільки стояла. Що бензин влітав у копієчку.
-
Вітаю, чи є тут хтось хто донатить плазму в Grifols?
-
t.me/+yWgK-3m6LcVlYmQ0
-
Щоб вийшли оладки чи саме налисники?
-
Я здавав, зараз ні, бо в прийомні години не попадаю з роботою.
-
Шановні господині. Підкажить назву суміші для блинчиків - брав різні постіно вони з содою пишні виходять а хочеться тонкі. Розумію шо самому зробити можливо. Але хочетя як в рекламі з 90-х ПРОСТО ДОДАЙ ВОДИ. 😁
-
Дуже пісний млинець 😂
-
Ну по суті до борошна просто треба додати води) можна і без яйця)
-
t.me/hamsTer_kombat_bot/start?startapp=kentId626484439
-
А тю, сорі, я не зрозуміла 😂 Не думаю що таке існує 🤔 але можна погуглити типу crepe powder
-
В налисники нічого не треба.. молоко або вода, мука, яйця, олія, цукор за бажанням
-
Кажу хочу щоб просто додати води. 😁
-
Я б не довіряла так гугл меп😁
-
Зробити самому з борошна, яйця і води?
-
Налисники. Я не люблю оладки бо вони пишні.
-
А ну тобто це ок якшо у них для нових донорів доступни години після 4 годин, а для тих хто вже донатив то тільки до 3:45?
-
Я їзжу на 15 автобусі і він так їде, що я витрачаю 45 хвилин щоб доїхати, в той же час гугл мепс показує що на авто доїхати 12-15 хвилин. Жодний час пік не дасть автобусу приїхати швидше.
-
Мене колега завозив з праці до дому і виходило коло 15 хвилин, просто автобус робить гак, а на машині можна проїхати прямо.
-
Не знаю, як зараз, раніше були доступні усі години, навпаки для нових було важче записатися. Проблема в тому, що багато людей, займають слоти. Може пролистайте їх календарик на пару тижнів уперед, побачите, як там з доступністю.
-
@Malesdi хоче кікнути @mouse1210 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
22 Jan 2023, 08:02
2 minutes ago