Українська Манітоба
-
Доброго часу дня! Якщо є хтось поїхав і живе в Брандон, поділіться? Мене не цікавить гум.допомога. легко знайти роботу, квартиру чи кімнату на одну особу, чи є якіст соц.навчальні програми, щиро вдячна.
-
info.winnipegtransit.com/en/fares/where-to-buy/
-
Це нормальне явище при всіх цивилізованих країнах. На роботі працюю з іммігрантом з Нігерії. Прилетів десь рік назад. Мову знав, і десь через тиждень знайош роботу по спеціальності
-
Квитки у 7/11 дешевше трохи
-
вчора мав пасажирку , рота не закривала, 20хвилин тараторила, як імігрантами закривають позиції на яких канадці не хочуть працювати, так що, слушно)
-
я можу допомогти, тому що сам здавав тест і це весело
-
Рішення просте: закрити всі програми 😂
-
Читайте умови в інших провінціях Наприклад, в Онтаріо вам потрібно буде здавати екзамен.
-
Доброго дня, спільното. Чи може хтось порадити нотаріуса у Вінніпезі.!? Чи може є у когось досвід написання доручення на продаж авто а Україні..!? Чи треба завірити таке доручення у посольстві України.!?
-
Такс, це класно, а хто мені порадить щодо флайта
-
(Не лякайте так, тут людина сподівається знайти роботу в офісі за ворк експірієнсом у ЄС)
-
Вколюємо як раби на позиціях на яких канадці не хочуть працювати, віддаємо здоров'я, яке потім не купимо ні за які гроші. Але використали ми провінцію!
-
Це вже ближче до істини))
-
😂 це хто кого ще використовує та використовувати буде треба спочатку ще зрозуміти
-
Я б сказав скорше Британія використала Вас)
-
Та наче ж рідною пишу …
-
У мене ПР Великої Британії. Це означає я використав Велику Британію? Навіть звучить якось смішно.
-
Вас скоріше наздоженуть в цьому чаті😉
-
😱 Боже як я посміла .. тепер чекаю доки уряд цієї країни наздожене мене у канаді та покарає 😂😏
-
Жах, то виходить Ви використали ту країну і тепер їдете у Канаду?😂😂😂
22 Jan 2023, 08:02
31 minutes ago