Українська Манітоба
-
Добре, дякую всім за поради, спробую все, також знайшла якийсь засіб, начебто також має підійти. 🥲 Постільне навіть не буду намагатися врятувати. 😅
-
Єдине добре що і справді самі по собі українці в цьому в більшості не винні і самі були часто дискриміновані
-
якщо крові багато та йде ж час...хоча б холодною водою зніміть те що можете - і найкраще - то буде клінінг, як на мене...
-
Спробувати можна але може спалити тканину
-
у тебе під ногтями частинка мого чорнозему!
-
То все питання часу. Згодом тут буде земля вихідців з Індії) Ще трохи😅
-
Прикиньте так в України . Прийшов кудись до хати до когось , і такий «це моя земля» 🤣
-
саме тому у повідомленні (на яке Ви спочатку відповіли) і було поставлено питання із самого початку, аби не здогадуватися, а точно знати... і так, далі якраз у повідомленні не стверджувальна форма... дуже радію, що Ви потішились 😌
-
Це вже політика трохи втручається сюди,ліво-ліберальна повісточка,всі білі це колонізатори,а всі інші пригнічені і треба більше прав і свобод.Але до прикладу є в Нассау(Багами) столиця колишня піратів і работоргівлі,в музеї напис що найбільше всього африканці продавали африканців,тільки зараз таке вже не модно казати.Почекаю поки зміниться влада на правих,тоді і все це почне мінятися
-
Треба щоб побільше українців приїжджали. Щоб створювали сім’ї, щоб нас тут більше було ☺️
-
Та не , то папір туалетний тонкий 😂
-
Не почне. Демократія рухається в сторону прогресу, а не регресу. Прихід консерваторів нічого не змінить особливо.
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка хто тут вже знайшов гарного перукаря?
-
Залишається сподіватися що вони це не бачать як "кримський Крим", або не дай Боже "узький Крим"😅
-
Я не маю расових і національних упереджень, але мій особистий досвід каже про те, що вони зазвичай не самі приємні люди)
-
Доречі про них . У мене на роботі колега з Руанди каже ,що вони ненавидять африканців ,і де би він не пробував влаштуватися на роботу,якщо там індієць менеджер -то шансів 0. Всі всіх дискримінують навколо . Якась планета «Дискримінації» .
-
Таке життя, на камеру посміхаємось і машем
-
Тут не було расизму) Мій особистий досвід від спілкування такий, але все дуже індивідуально.
-
І майже всі індійці думали,що українцям платять по 3 к баксів кожен місяць + безкоштовне житло і харчі 😂 Будо шоковані ,коли я їм розказав правду 🤣🤣
-
Як дружина чоловіка іноземця чула ще й не таке
22 Jan 2023, 08:02
about 2 hours ago