Українська Манітоба
-
Дякую! Costco?
-
Best buy, Staples, Walmart
-
Скажіть, будь ласка, якщо мені треба купити найдешевший, але новий смартфон (без плану, просто телефон) - куди б ви порадили піти? Він не буде активно використовуватись, потрібний просто для підключення контрактного номера, тому характеристики неважливі особливо. Амазон не підходить, бо це потрібно терміново завтра
-
Їм скоріше з відсутністю сусідів пощастило 😊
-
Вони ж хотять паркан будувати зверху ))) їх канадські кабани інвейзять 🤣
-
Штатам , зверху якщо 😁
-
Австралії)
-
А кому з сусідами пощастило? 😁
-
З того що бачу на їх вебсайті - так, бо немає обовʼязкового поля де потрібно обрати оператора, але можливо хтось підкаже
-
А Costco продає телефони без планів? Мені щойно сказали, що там тільки точки операторів стоять, не власне техніка продається
-
Теж, звісно
-
Але ж то ще плавати треба вміти 😏
-
Індонезія, Нова Гвінея і Нова Зеландія такі Непоняв🤔
-
Так продає телефони без планів, в розділі техніки, в магазині може бути дешевше ніж на сайті, але не завжди
-
У самому магазині без плану не продають, тільки онлайн можна купити. Особисто запитував.
-
Там є дешеві мотороли по $280-400.
-
Тиждень тому потрібно було купити дешевий смарт за full price. Обійшов весь поло парк - тільки контракт. Самий дешевий в best buy був самсунг за 270 cad+tax. Купив собі на амазоні новий Motorola за 160 з податками і доставкою
-
Вініпег, Безпечно, все таке.
-
У магазині їх немає. Тільки онлайн.
-
Я мав на увазі оці телефони. Вони без плану продаються. Вони, зазвичай, в тому відділі, де комп'ютера техніка тощо.
22 Jan 2023, 08:02
about a minute ago