Українська Манітоба
-
Так можна будь де Це було питання в анкеті куает куди плануєте цю провінцію і написали
-
Відповів
-
Бо оформлення таке буває І так, іноді це збиває, але ви можете працювати в іншій провінції
-
Тому що при заповненні анкети CUAET він вказав що думає жити в Манітобі
-
Отут пише Манітоба? Це означає що все одно можна в будь якій провінції працювати? А чому тоді пише Манітоба?
-
Схоже, що ваша знайома трохи викривила реальність в своїй розповіді.
-
А в манітобі нічого подібного?
-
Чуло про таке в Квебек якщо вчити французьку
-
Фінансова допомога з EIA скоріш за все Приходите туди Вони глянуть скільки осіб, скільки коштує оренда і від цього буде мінімум до поки шукаєте роботу
-
В Манітобі для CUAET безкоштовні курси англійської або французької але лише до 31.3.25. Тобто осталось місяців 9 це використати. Але стипендії за курси не платять
-
Допомоги вже не має Курси безкоштовні через welarc наприклад, але за них не платять студенту
-
Вперше чую щоб платили за те що ходиш на курси Скажіть і мені якщо хтось тут таке знає
-
Залишиться у кілька закладів в чергу
-
Я хочу Але в вейтлисті Кажуть що мінімум в вересні передзвонять Але вже роботу найшов, тому мабуть не буде як, а реєструвався на денний час Хіба може дадуть можливість змінити
-
Я не чула. І так гарно що безкоштовно можна вчити мови. Але люди не цінують і не вчать все одно бо то вчитель поганий, то ліньки
-
Дякую❤️❤️❤️тобто якщо переїждаєш міняти не потрібно тут нічого?
-
Як мед так і ложкою 😁
-
А медогляд потрібно проходити платний тільки коли є мед страхівка? Чи можна швидше? Якщо подати на онлайн мед страхівку то теж чекати 4 тижні чи можна швидше? І на якому сайті?
-
То нічого, там як повезе в тому листі очікування
-
Ну, вчителі погані дійсно бувають.
22 Jan 2023, 08:02
about 2 hours ago