Українська Манітоба
-
Менi подобався Обама. Він справляв враження спокійної, розважливої людини. У Байдена в команді є жінка, я не знаю, чому вона не бере участі у передвиборчих перегонах як представник демократів. Камілла Херіс, якщо не помиляюся, вона віце-президент.
-
як там.. Гірше не буде!
-
Так. Бо джевеліни були дані ПЕРЕД початком повномаштабної війни.
-
Ну так спробували вже байдена, не ок. Давайте шанс Трампу
-
Крім слів "рос пропаганда " є якісь аргументи?!
-
Вибачте, але це один в один повтор раша пропаганди на підтримку трампа: при ньому не напали, джавеліни дав, зараз гірше ніж було
-
Джавеліни, танки... деми - це war mongers. За часи Обами в нас почалась війна. Мені байдуже скільки джавелінів, їх не мало бути зовсім як і війни
-
тобто допомога, видана на менше ніж на 2 місяці - ок... а коли потім дають приблизно стільки ж - не ок... зрозуміло
-
Ціна на нафту. Наскільки я пам'ятаю ,то Трампа зробив видобування нафти в США більшим,що зменшило ціни на нафту в світі. + Є труба між Канадою та США ,яка була закрита Байденом.
-
Це зрозуміло, що їм пофіг на людей але ці смерті впливають на економіку, просто ніхто не знає коли в них піде збій з ресурсами чи коли в нас.
-
це spare option
-
А чи є тут хтось хто працює в bell чи Shaw? Хотіли б підключити домашній інтернет, чи є якісь офери
-
При трампі не напав бо там і так його відбілював і запрошував всюди, ще б один термін і трамб би переконав Україну, що Крим ісконо рускаязємля, джавеліни слабо, бо ви навіть не уявляєте, що проходило перед війною через західний кордон (коли трамп вже не президент), зараз стан зсу набагато кращий ніж був в 2022 Ваші слова і далі лишають повтором раша змі , не зважаючи чи ви їх повторюєте свідомо чи ні
-
Ну так і win-win для збройного лобі - тягуча повільна війна. Зі зброєю ж ок. А людей хтось присилає?
-
Може й кацапами не ок, а Україна з зброєю при ньому поки
-
Я не проти його політики до своєї країни, до США Ще раз, не бачу я нічого в нього не те що б намірів підтримувати Україну, а навіть поваги якоїсь Та в принципі він і не повинен, він буде робити для своєї країни, але для нас це добре, це факт
-
Так порівняйте стан армій зараз ,а не в 2022
-
так давайте подивимося
-
Тобто можно було просто говорити ("відбілювати") с путіним і він не нападав із-за цього?!)
-
годі ярликі вішати
22 Jan 2023, 08:02
Post 164406 of 225095
8 minutes ago