Українська Манітоба
-
Звичайно, одразу Гранд Чірокі собі дозволити не можна, але для початку якимось коритцем за кілька тисяч можна перебитись, а далі відкриваються можливості розбиття платежі, низькопроцентні кредити і т.д
-
Не знаю, чим це для Вас фантастика. Заощадити можна на всьому. А якщо в сім'ї працюють 2 і більше людини, то ситуація стає набагато краще. Я працюю один, в сім'ї чотири людини. Усім на все хватає коштів. Дівчина влаштувалась на роботу тільки нещодавно, тому ще на стажуванні, ніяких проблем з цим немає.
-
Перспективи кожний оцінює сам для себе. Можна дивитись на одне й теж саме та бачити різні речі. Хтось буде бачити можливості, а комусь це буде болотом
-
так к Манітобі немає питань, питання є к тім хто хто робить вибір куди їхати по "легкості пр"
-
Вас заселили?
-
А чим Манітоба винна, що сюди люди їдуть просто на абум? Чи розраховують, що їм одразу посаду в раді директорів запропонують? На шо розраховують ті хто без мови взагалі, без заощаджень, ще і з 3-5 дітьми? Хоча, знаю особисто кілька сімей з 3-ма маленькими дітьми. Так чоловік херачить по 10-12 годин щодня на дахах і не жаліється! Я вже писав, що пересидіти війну добре можна було і ближче до 🇺🇦. А 🇨🇦 це скоріше має бути свідомий вибір з розумінням всіх + і -
-
а що в Манітобі робити якщо на мінімалці чи парттаймах, зима мінус 40, треба авто, кудись полетіти це фантастика тому що ні грошей ні літаков туда немає, перспективи нульові, зате легкий ворк перміт.
-
Зрозуміло, питання вичерпано
-
чому після? через рік чи повтора вже треба щось робити
-
А після трьох що будеш робити?)
-
Вітання всім .Пропоную свою допомогу з перевезенням, завантаженням / розвантаженням меблів і.д., дзвоніть 204-290-8045 або пишіть в ПП, домовимося. Вінніпег та околиці.Усім хорошого дня.
-
Просто їдьте до будь-якого з цих готелів, вас заселять!
-
Взагалі то це не є помилка. Дуже багато людей так робить не тільки куаєтівці.
-
привіт 🌺хто так робив чи знає тих хто робив )) Обміняли водійські права на Канадські (без перездачі ) Змінили провінцію і … Питання -Змінювали права в другій провінції без перездачі чи з перездачою ?)Дякую ☺️
-
t.me/uccmb Подивіться закріплені повідомлення цього чату, якщо плануєте залишатись в Манітобі
-
це перша помилка куаєтівця, вибирати куди їхати за легкістю отримання ПР. У вас є довгостроковий дозвіл на роботу. Краще шукайте місце, яке вам підходить.
-
Я так розумію що Укрїнцям котрі планують подаватися на ПР в Канаді краще через провінціальну програму Манітоби робити це ? І як можно номінуватися на цю програму. Тільки після того як я 6 місяців відпрацюю в цій провінції ?
-
та там майже нічого немає про цей дедлайн, тільки що отримати вп до 31 березня, все. мабуть щось буде ще потім, поки що тиша
-
Що я Вам поганого зробила? Чи я десь була не ввічлива, перепрошую?
-
Ну це дуже грубо, я ж з хорошими намірами, питаю для того щоб не брейкнути рулз
22 Jan 2023, 08:02
Post 1658 of 225478
40 minutes ago