Українська Манітоба
-
Дякую за гарні слова😘
-
Особисто я кайфую від спеки😂вигріваюсь наперед
-
Кожний раз, як на вулиці вище +22* — не хочеться виходити навіть
-
У мене такий . Мені достатньо. Я не привередливий . Фільми в HD якості онлайн подивитись хватає .
-
Дощ
-
Кайф
-
А я на рибу зібрався 😡
-
Ніч на дворі
-
я на останньому поверсі живу , то як дах нагрівається за день ,то в мене така жара до 2 ночі ,що не можливо спати 🥺🥺🥺 Нарешті переїжаю на нову квартиру з 1 серпня
-
Підкажіть будь ласка, сплатили стейтмент ще 2 ого липня, але мінус ще висить. Кінцева дата сплати стейтменту 15 липня. Чи потрібно хвилюватись? Таке вперше, банк сібс.
-
Внесу за жару, особисто я жари ще не відчув . Тепло - так . Жарко - ні . Людина , яка 8 років прожила в тропіках, і один рік в пустелі 🌚😂
-
Не знаю що повинно статися , щоб мені отой зими захотілося 🌚😂
-
А якщо без жартів))) То я теж люблю коли тепленько)) Після такого літа вже й зиму хочеться))
-
Може то клімакс вже 🌚
-
Дивно. Я б радила сходити у вiддiлення банку
-
Для людини, яка вчора була жінкою, а сьогодні чоловіком....жара/холод то менша проблема🤣
-
Ну про зиму я теж писав ) що у тропіках плюс 5 було холодніше ніж тут мінус 20 . Вологість змінює все навколо 😁
-
Вчора їхала в басах, і так сталось, що двічи сиділи з індускою поруч, то розбалакались. Вона каже, що в Індії вдвічі тепліше, як у нас вчора було. А ось її перша зима тут була дуже холодно....каже, я три кофти під куртку вдягала. І тут я, кажу, що це була тепла зима)))) Кажу, купуй ще кофт))))
-
То я просто інколи заходжу в його аккаунт. Але не кажіть Еріку.
-
Мене особисто бісить вітер 😂 все інше можна зрозуміти - вибачити. Але цей кончений вітер , бісить 🌚😂
22 Jan 2023, 08:02
Post 168149 of 225098
12 minutes ago