Українська Манітоба
-
То я просто інколи заходжу в його аккаунт. Але не кажіть Еріку.
-
Мене особисто бісить вітер 😂 все інше можна зрозуміти - вибачити. Але цей кончений вітер , бісить 🌚😂
-
Я вчора їхав в автобусі та до нас зайшла Сейлор Мун, але Такседо Маск, судячи по одежі був у відпустці 😄
-
Будьте уважні щв знаками.... в Канаді вони працюють по іншому... Як що висить саме " - " то у вас переплата :) Гроші по банку можуть йти 3-5 робочих дні. То оплати рахунків варто ставити зазделегить із врахуванням терміну затримки системи
-
Доброго ранку. Може хто в курсі. Загубив ліцензію на риболовлю. Можливо якось відновити?
-
Вони їхали на айкон же ж
-
А чорна пилюка? В пустелі хочаб біла, лежить культурно, її не дуже і видно в квартирі. Не те що чорна
-
Це ж учасники ikon чи як його там. В РБіСі конвеншн центрі в них івент, присвячений комп'ютерним азіатським іграм, коміксам манга та іншому. Їх там багато і цілодобрво
-
В нас теж СІВС підняв кредитний ліміт мені до 7000 і чоловіку до 8000. Нічого не робили і не просили, вони самі запропонували. Кредитками користуємось постійно.
-
Цікаво, такі виплати я бачу в себе. Також GST. А от ClImate change або Carbon tax (нова назва) кудись зникли. Хто підкаже, чому?
-
Я здивований , що ти не виправила 🌚😂
-
How dare you? Очевидно ж що це сейлор V .
-
Це зрозуміло, я маю на увазі зазвичай коли сплачуєш стейтмент, то потім на кредитці нуль. Зараз показує саме ту суму яку нам потрібно сплатити до 15 липня.
-
Що там виправляти? Вже гарно написано
-
І саме ця сума 154.51 на балансі, хоча повинно бути нуль
-
Треба ж людям розповідати хто є хто ) ти взяла , та пройшла мимо ? Коли сейлор вінус назвали сейлор мун? 🌚
-
Ти мене не бентежить :)
-
Вибачаюсь ) я не то повідомленя обрав , то було Тані 🌚 я б вам не тикав 😁
-
Ще 2 - го липня закинули, хвилює що на балансі не нуль
-
у мене є старенька футболка iз Сейлор Мун. Може вже рокiв з 10. Обожнюю її
22 Jan 2023, 08:02
Post 168167 of 225126
3 minutes ago