Українська Манітоба
-
В смислі ви напишете майстру? 👿👿👿Тут пишіть! Тут у всіх є шкіра, ми тут обговорюємо все, а не в крису тільки собі втіхаря шось зʼясовуємо по кутам
-
Я бачила в Україні крем для обличчя зроблений на посвяченій воді
-
Закупився трохи там 😃 Але томати то таке, набрав молодої картоплі і кропу, ото буде смакота 😊
-
Та ми ж в Канаді, тут можна, якщо хтось буде вякати, кікнемо його та й світла памʼять
-
Чоловіки себе відчувають дуже вразливими , коли розмовляють про косметику доглядову , та якщо тої косметики більше , ніж у жінок 🌚😂
-
Як там в загалі ? Я ніколи не був , воно того варте ?
-
Ну я відкрию тайну 😂 головне - сонцезахисний, гарний . Та щось , що його гарно потім змиє, бажано хімічно , а не фізично . І все . Там все інше зверху вже по бажанню та за віком 😁 а там хоть арден, хоть La Praire , все до жопи, після сонячних променів та пошкоджень. Ще додам , що захисний треба наносити завжди , усюди , і оновлювати 😁
-
Всім привіт! Хтось може підсказати укрвїномлвного бухгалтера, який може допомогти оформити свою компанію? Буду вдячна за контакт
-
Ну за антиоксиданти можна взяти просто сонцезахисний з цінком. А так то, якщо вже починати мазюкатися , то буде 28 степс скінкєр рутін. Це на ранок . І 46 степс на ніч 😂
-
Для мене the ordinary було найкращим відкриттям , не знаю як я раніше жила без їх серумів 🥰
-
Ну от за молодою картоплею варто заїхати, бо більше її ніде не бачив 🤭 Ще зелень недорога. Платиш умовно ті ж 3 долари за пучок, як у гіперах, але пучок такий, що воно того варте.
-
90% старіння - це фотостаріння, на жаль. До речі, разом з спф добре працює ресвератрол з феруловою кислотою, є у The Ordinary за $11, виглядає як олійка, але це не олійка, це така форма, там самі антиоксиданти. В Манітобі з її божевільним сонцем незамінний, одразу стаєш така відполірована на дотик людина 😁
-
Так, я теж їх люблю) Правда, технолог мені сказав, що чистий сквалан не можна використовувати як сироватку 🥹 а інші так, класні
-
Нєєєє, ну шкаралупки … нашо Ви ото так із ними Можливо комусь подобається дерти себе)) Тим паче, зараз скарби є і цукрові, і кавові,і рисові, і вівсяні 🫣😅не абрикосовими шкаралупками єдиними 😁
-
це я більше до того, що не треба драти шкіру отими абрикосовими шкарлупами, чи будь який фізичний скраб, ото від сейнт івса 😁
-
Погоджуюсь , це прям святий грааль
-
/кто-то играет в Dota 2?
-
Я просто обожнюю ніацінамід-цинк🥰
-
Є така книга, «Краса в Південній Кореї», там було про 10-ступінчастий догляд за шкірою як основу підходу корейської косметології, і там це було так розписано, що ясно що після 10-го ранкового ступеню буде вже вечір і час починати 1-й ступінь вечірнього)
-
Та я знаю, в мене 4 і теж так займає) але за правилами має бути 5-10 хвилин перерви між кожним, я вже не памʼятаю навіщо, але типу для більшої ефективності
22 Jan 2023, 08:02
Post 168254 of 225099
3 minutes ago