Українська Манітоба
-
І ви думаєте мені дадуть авто просто катнути через пів міста?)
-
візьміть авто на тест-драйв і поїдьте до механіка
-
Це з досвіду моєї дружини адвокатеси, яка погано на англійській говорить😀
-
Друзі, таке питання. Чи можливо в Вінніпезі знайти механіка який (звісно за плату) виїхав би до дилершипа для перевірки авто? Знайшов варіант, але продається як as is. І трохи стрьомно просто так брати😅 Всі сто тільки готові перевірити, якщо пригнати авто до них
-
Це ви з свого досвіду, коли приїхали в Вінніпег. Цікаво було б вас послухати.
-
ми тут встріли жіночку яка працює там в бейкері 25 років на мінімалку. Так шо бувають і такі амбіції в Манітобі)
-
Рекомендую тоді в відділ бейкері в суперстор на $13.50/год. + дають доп знижку на 10 відсотків і інколи підкормлюють булками і тортами.)))
-
Ну не всі маляри чи сантехніки. Таких мало. Прості різноробочі - склад, охоронець, водій - сюрвайвал жоб, щоб працювати пока не підтягнеш мову
-
¯\_(ツ)_/¯ не розумію, але намагаюся 🙃 поки не дуже виходить
-
30+ це добра зп
-
То ви загнули на рахунок 150+. Маючи вдвоє меншу зп можна мати житло. Залежить тільки від вашого бажання.
-
деякі з 5 дітьми. Ну чому ж , іпотека на 30 років і вперед. Плюст є ж ще інший з подружж, який теж працює десь.
-
Ось з чату. Вам таке не підходить? Канадському підприємцю у місті Вінніпег потрібні Професіонали: Маляри з посвідченням маляра 28 cad/год; без п/м 22-25/год; Сантехніки від 38 cad/год; Майстер на всі руки 22-25 cad/год. Для роботи у вас має бути особистий автомобіль та добре знання англійської мови. #job #робота #маляр #plumber
-
Я вибачаюсь як так їм добре? Вони без дітей напевно? Бо це як раз на «садок сплатити» як люди купують житло і чи купують? Я так розумію можна купити житло тільки якщо зп 150+
-
Не ви один. Пишуть, що багато наших приїхало в вже напряг з будь-якою роботою, особливо взимку.
-
Так я розумію, але не можу зараз визначитись з провінцію куди їхати, вже заплутався.
-
Доречі непогано було б для початку глянути чат на рахунок вакансій (пошук за хештегами робота, job). По суті питання, робота є, зп різна. Багато залежить в рівня мови. Вище мова - вища зп.
-
Добрий вечір, хотів запитати у тих українців хто вже у Манітобі . Чи це дійсно правда що у Вінніпегу дуже мало роботи та низькі зарплатні ?
-
Розділіть, будь ласка, своє питання, бо частина про імміграцію, частина про роботу, а це теми різних чатів.
-
сьогодні флеш моб такх питань?
22 Jan 2023, 08:02
Post 16845 of 225478
about an hour ago