Українська Манітоба
-
Додивляться потім
-
Шо перевстановлювати, в браузері така сама фігня ><
-
Варіантів як би небагато: 1) чекати 2) перевстановити) думаю, це глобальний глюк і нічого можна не робити, воно само
-
Але я про інше. У чоловіка зникло ВСЕ в дії ><
-
Внизу немає? Глянь ще раз там де номер сертифіката, є 🙂
-
А щє з'явився навіть мій диплом і шкільний атестат.
-
Лол а у мене нема такого, тільки шо завантажила
-
У витягу про несудимість тепер написано «Не підлягає проставленню апостиля та консульській легалізації», очевидно, консульства вже не знають, як ще пояснити, щоб їм не надсилали довідки з Дії :)
-
В Дії оновлення сьогодні взагалі, зокрема змінився формат витягу про несудимість, можливо, ще щось, цілий день вона працювала чорті як. Зачекай до завтра, там якісь внутрішні процеси йдуть
-
У когось є таке шо в Дії пропали всі документи окрім ІНН і просить оновити дані як для Резерв+ бо типу "у нас недостатньо інформації про вас"?
-
Дивно , нам окремо прийшло , та прописано на наступний рік ще 4 платежі окремо , різні суми 🌚
-
На сім'ю, приходить тільки тому партнеру, чия декларація подана першою
-
Народ, а gst/hst та карбон Ребета повинні на родину приходити ? Чи комусь приходе окремо ? 🌚
-
youtu.be/xgk2Bgcti44?si=kHR7yOKm7nWRIHvK
-
Звичайно, є і більше- але без гарантій. Якщо хтось гарантує 10%в більше - це вже підозріло
-
При чому дуже близько до Birds Hill😂
-
Буде програма - будуть точні умови. Це буде у 2025 році лише.
-
Мо бачимо що в першому квитку є номер квитка, а в зворотньому квитку пише що заброньовано але самого номеру немає(
-
Через trip не купували. Але самі квитки з місцем Ви повинні отримати тільки після check in. А це за 24 години до вильоту.
-
Рік роботи - це безперервний на одного роботодавця чи сумарно рік роботи на різних підприємствах?
22 Jan 2023, 08:02
Post 171968 of 225127
12 minutes ago