Українська Манітоба
-
Ні у мене просте бітове користування, я не планую брати кредит
-
А яким чином його підняти?
-
Підняти ліміт )
-
🆘️🆘️🆘️ Як оплатити за заказ з IKEA, якщо стоїть ліміт за покупки в 1000
-
А якщо в мене ліміт кредитної та ліміт дебітової карти все одно не досягає до потрібної суми
-
Поточний баланс це Current balance (у мене ліміт 1000) повинен бути не менше 300 $ ? Мабудь я заплуталась тому що погашала не раз на місяц , а через кілька днів після витрат (( і так кілька разів на місяц ( частинами )
-
не поточний баланс, а баланс на дату формування стейтменту. Саме цей баланс передається до кредитних бюро. Однак, залізти в понад 30% не є критичним взагалі. Ну впаде трохи рейтинг - нічого особливого. Він виросте назад швидко. Головне - не мати протермінованих платежів
-
Коротка відповідь " ТАК" У вас кредіт ліміт скоріше за все 1000 (виправте, як що помиляюсь) Для того, щоб ваш Credit Score не пішов вниз, варто тримати поточний баланс до 30% від ліміту. Враховуючи маленький ліміт, без часткових погашень не обійтись. Раз на місяць, формується Statement. Його треба гасити в повному обсязі, не пізніше Due Date. Треба платити вчасно. Щоб оминути проблем з невчасним погашенням рахунку, необхідно налаштувати Auto Payment.
-
ви можете просто користуватись тими грошима. Однак не знімайте їх через банкомат, не перекидайте через платіжні сервіси, бо це буде рахуватись вашим банком (будь-яким банком) як cash advance і на цю транзакцію будуть нараховані відсотки та буде плата за транзакцію.
-
Чи правильно я зрозуміла: потрібно орієнтуватися на statement details? На термін погашення і суму, вказану ?
-
Дякую за попереднє роз’яснення . Які наслідки переказу більшої суми ніж було потрібно?
-
Оооо, взагалі супер, дякую
-
Вельми дякую
-
Шановні, підкажіть будь-ласка, чи працює сьогодні центр допомоги в УНО? І якщо ні, то по яким дням взагалі працює?
-
Я переніс ваше повідомлення туди
-
Добре, видалю зараз
-
На майбутнє таке в цей чат: t.me/uccmb