Українська Манітоба
-
ви можете просто користуватись тими грошима. Однак не знімайте їх через банкомат, не перекидайте через платіжні сервіси, бо це буде рахуватись вашим банком (будь-яким банком) як cash advance і на цю транзакцію будуть нараховані відсотки та буде плата за транзакцію.
-
Чи правильно я зрозуміла: потрібно орієнтуватися на statement details? На термін погашення і суму, вказану ?
-
Дякую за попереднє роз’яснення . Які наслідки переказу більшої суми ніж було потрібно?
-
Оооо, взагалі супер, дякую
-
Вельми дякую
-
Шановні, підкажіть будь-ласка, чи працює сьогодні центр допомоги в УНО? І якщо ні, то по яким дням взагалі працює?
-
Я переніс ваше повідомлення туди
-
Добре, видалю зараз
-
На майбутнє таке в цей чат: t.me/uccmb
-
Для прикладу. У мене баланс 115 доларів тільки. Однак за останні два дні в мене були покупки і понад 1000 доларів зараз у стані pending. Якщо я б хотів мати ліміт знову 5500, то мені б треба було просто заплатити зі свого дебетного рахунку в CIBC $1142.21
-
Як опція - розрахуватися частину з дебіт,частину з кредіт. Крідіт відразу погасити через онлайн банкінг. Можна робити цю операцію необхідну кількість разів. Бо обмежень на транзакції між рахунками немає. Зазвичай треба телефонувати до банку, та просити тимчасово підняти ліміт, бо треба щось купити. Ніколи не бачив такої опції в застосунку....(можливо не шукав, а можливо її там просто нема)
-
Якщо credit available більший, ніж ліміт, то відбулася переплата десь. Ви можете платити або по балансу, якщо хочете поповнити кредитку. Однак, врахуйте, що баланс не відображає pending transactions. Деякі транзакції можуть бути в цьому стані 2-5 днів залежно від різних факторів. Якщо у вас і дебітний і кредитний рахунок в одному банку, то ви можете моментально поповнити кредитку, сплативши баланс або різницю між Credit Limit та Credit Available.
-
А якщо через додаток, то куди потрібно заходити?
-
🆘️🆘️🆘️🆘️ Підкажіть будь ласка як змінити ліміт на покупки на дебітовій карті🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Кредитну картку не "поповнюють", її варто "гасити". У двух випадках : #1 Ваш поточний баланс перевишчив 30% від Limit. У цьому випадку варто зробити частково погашення балансу, (на сумму ирохи меньшу ніж поточний баланс) #2 Сформований statement, варто гасити не пізніше Due Date в обсязі, вказаному в Statement, але не більше, ніж баланс картки на дату сплати рахунку. Приклад : сформований рахунок на 1000. Але ви зробили часткове погашення, та на due date баланс на картці складає 300. Гасити треба тільки 300 які фактично є на балансі. Як що ви сплатити 1000 то отримаєте те, що маєте зараз: Available Credit більше ніж Credit Limit. Бо кредитка перетворилася на " debit Visa " :) Налаштуйте Auto Pay, й буде вам спокій.