Українська Манітоба
-
Може піти залутати банок 10, 20 я не випʼю за рік, воно просто зіпсується😁
-
Мені прийшло рівно на 14 робочий день, я пишу їм на 20 день десь, вони кажуть зараз тільки 13 робочій, завтра пишить. А картка прийшла дійсно в останній день🤣
-
Карти монобанку прийшли мені в Канаду за 5 днів, від Wealthsimple чекаю 2 тижні)
-
Лол ,йдеш в волмарт ,шукаєш відповідну каву ,береш купони по -2$ ,їдеш в інший магаз , купляєш там цю каву по нижчій ціні , даєш купони касиру , фоткаєш чеки в прозі і все .😂
-
Ну так а як, розкажіть ну ><
-
Звичайно, будь-куди
-
Як зафармити 20 розчинних баночок кав і 20$ .
-
В Канаду? О_о
-
А можна переказ шо там для тих у кого нема тіктоку?
-
Валютна карта моно приходить за тиждень за бажання
-
Хз може людині терміново тре а валютної нема. Ну і щє плюс там з гривневої щє й комісія за зняття немаленька і курс конвертації гівно повне. Я пам'ятаю як я ходила знімала все що я накопичила отак як даун по 300 баксів раз на тиждень, було сумно
-
2000 баксів можна зняти за 6 тижнів, з валютної карти за один раз. І можна платити карткою в магазинах. Це дуже стрьомна і дивна пропозиція
-
Я запитував в людини ,яка працює в магазі , вони казали ,що все ок ,можеш брати скільки хочеш. 🙃
-
Там є купони які просто лежать, ті то звісно хоч всі бери. Але ці семе на товарі преліплені🤣
-
Це старт ап, ви не розумієте 😀
-
Да ,так всі роблять , їх можна і друкувати впринципі. Не саме ці , але інші )
-
А це норм просто відривати купони з товару?😁
-
Думаю типу що на українській карті ліміт типу 300 баксів на тиждень чи щось таке
-
Дякую вам за відгук! тепер мені спокійніше)
-
Як купити ( отримати) 20 банок кави(розчинні ,але все ж таки) і заробити додаткові 20$ .⬇️ vm.tiktok.com/ZMrH5RUQo/
22 Jan 2023, 08:02
3 minutes ago