Українська Манітоба
-
Аналогічно, була не готова до такого. Як би то не був петсмарт, я б подумала, що гроші після "усиновлення" йдуть явно не туди, куди потрібно. Але ж ні.
-
If you work with a mortgage broker, your credit score will only be checked once your offer is accepted.
-
Тому в тих краях дуже багато критеріїв по пошуку роботи, я коли побачила що work переміт треба до 25-го року, мене це трішки насторожило
-
Наскільки мені відомо, там як тільки-но знаходиш роботу то відразу подаєш заявку
-
Там зараз легше можна отримати ПР ніж у Манітобі?
-
Я ж не казала куди саме, може зміню думку і поїду додому в Україну з резиденством😅
-
Та вже ж номінацію отримала, трішки залишилось 😅 Найближчим часом буду шукати у місті, а як отримаю резиденство то тоді кудись і поїду
-
Там відразу і ПР отримаєте, там швидко все.
-
А мені добре Я воду не п'ю
-
Ясно, проживем без води, значить, скільки там лишилось)
-
А що до інших країн?
-
Може то ваша доля!!!
-
Підскажіть, будь-ласка, в цьому місяці вже прийшов чек на кліматичні?є сенс чекати?
-
Ой, так це ж фіг знає де 😅 4400 км звідси, Я все ж таки планувала в Вінніпезі шукати
-
Ох не знаю: www.euronews.com/2024/04/24/nestle-subsidary-destroys-two-million-bottles-of-water-after-fecal-bacteria-discovery
-
Замість салатів краще брати цілі овочі і фрукти. Загалом їсти те що зварене, жарене, цілі куски м'яса (якщо знайдете), а не кебаби та котлети. Замість води з кувшенів пити чай (хоча його складно знайти в обід). Льоду і напоям з льодом я теж те довіряю
-
Значить, водичку свою і ЗАКРИТУ носити з собою)
-
Якщо коротко — їжа зі сніданку за допомогою майстерності кухарів перетворюється в обід та вечерю. Але конкретних страв я вам не скажу, бо це було більше 20 років тому. А от поводження молодих офіціантів в одному залі для весілль пам'ятаю — вони плювали в кувшини з напоями. Просто заради розваги. Черпали салати чим прийдеться, бо треба було все робити швидко.
-
Наскільки я розумію, саме торти виробляється централізовано, а не на місті реалізації Тому я би вважав торт безпечним до вживання, в суперек враження вашої дочки 🤷🏼♂️
-
Кружок нагнітання параної оголошується відкритим) розкажіть, будь ласка, що відбувається в all inclusive? Тільки думка про майбутній all inclusive, де я два тижні житиму як невибаглива рослина, тримає мене останні місяці 😁 взагалі, якщо є якісь достовірні дані, що не можна купувати і чому, давайте шеритись, що це за обмін туманними інтригами
22 Jan 2023, 08:02
Post 174922 of 225098
13 minutes ago