Українська Манітоба
-
Нічого поганого, окрім того, що я не розумів половину сказаного. А ще на одній із співбесід лід не знав як працює евентлуп, хоча сам задав це питання. Мабуть співпадіння, але я більше ніде з таким не стикався.
-
Я не пройшов жодного із інтерв'ю, на щастя. Потім просто влаштувався у компанію із США, де з-та була більше ніж 1.5х порівнюючи із Канадою.
-
Так, друг завершив навчання там і зараз працює senior developer у wawanesa
-
Не прийде 😁 я щодня по роботі спілкуюсь різноманітними людьми і рівнями мови. Є просто люди які працюють над своєю вимовою а є яким пофіг)))
-
У нас в компанії завжди появляються вакансії.
-
Хтось з них обрав Вас ?
-
Нічого, що там 500 мов і кожне село має свій акцент? ЮАР та Індія в цьому дуже схожі.
-
Нічо шо ЮАР англомовна країна 😂
-
Абсолютно вас розумію, в мене теж бувають ситуації, коли важко зрозуміти акцент. Зазвичай, коли прошу повторити або говорити повільніше, це спрацьовує. Але допускаю, що є люди, які не реагують, ну тоді наші шляхи у спілкуванні розходяться 😅 але таких меншість….
-
Я добре розумію людей із ЮАР та Нігерії. А із Індії не розумію взагалі.
-
Африканський акцент зрозуміти неможливо 🤓
-
Але я , не щастя знову-таки, не встиг спробувати та витратити купу грошей. Спробую вже щастя у США. Якщо дадуть візу.
-
Є інші шляхи. Через високу зарплату один із них.
-
Хтось відвідував кіносеанси у Ассінібон ? Хочу спробувати
-
Висока зарплата то добре, але хто буде працювати на PR? Чи вам вже не треба?
-
Та це ясно, але як можна порівнювати акцент людей з колишньої британської колонії та інших країн? Ясно що перших всі розуміють
-
Так і Індія теж вважається англомовною 🙃
-
Там тільки у деяких частинає це є офіційною мовою, якщо я не помиляюся
-
Якраз можна у техас їхати, де всі розмовляють іспанською 😆
-
Мені не можна ю4ю Я живу у Іспанії 6 років
22 Jan 2023, 08:02
175542/233525
5 minutes ago