Українська Манітоба
-
Це на перший погляд. В дійсності любий роботодавець тратить багато зусиль щоб навчити нового працівника - навіть найкращого спеціаліста, адже у кожній компанії є своя специфіка. Відповідно на це тратять час та зусилля існуючі працівники, які б в цей час могли вже просто працювати. Тому багато працедавців з цим не хочуть навіть заморочуватись, і саме тому і існує така програма заохочення
-
Це, певно, вам просто не пощастило. Я в банк за останні десять років телефонував, можливо, два чи три рази і то через те, що мені треба було щось дізнатись або поміняти. Користуюсь п"ятьма різними банками.
-
Мені жоден канадський банк нічого не надсилає. Ви можете відмовитись від маркетингової розсилки у банку. Як відмовитись від тих дурних пуш-нотифікацій від Монобанку, окрім як знести нафіг ту аплікацію, я не знайшов, що в результаті і зробив.
-
RBC мені кожної неділі надсилає спам на пошту. Від монобанк не частіше ніж 1 раз на місяць пуш повідомлення
-
Ну робота на літо це ж в 90% не та робота, на яку потрібно когось довго навчати І в дуже багатьох випадках нові робочі і ще й молоді виконуватимуть цю роботу краще і ще й зарплату роботодавцю не прийдеться платити в повній сумі
-
Не знаю... Я не знайшов нічого в Монобанку унікального, окрім "банки". Тільки спам пуш-нотифікаціями від них йде, чого нема в канадських банках.
-
Нема з чим порівнювати. Тут всі банки працюють більш менш однаково .
-
Ну не знаю... Я ніколи не чув стільки скарг про банки, як почув тут за останніх два роки. Люди з мого оточення ніколи не розказували, що мали годинами телефонувати до банку, щоб щось вирішити.
-
На що міняти? Мені здається рбс один з найкращих Може хіба сібс
-
Вже все... Попрощався я з тим банком.
-
В мене цього всього нема Лише прийняти interac раз в місяць смс що прийшли statements і все
-
Від цього можна відписатись легко
-
Ніколи про таке не чув і не бачив. Поміняйте банк. В мене в RBC бізнес-рахунок, ніяких проблем взагалі. Однак, для персональних рахунків я б не рекомендував RBC. Це тільки моя думка. Можливо, ви маєте на увазі транзакції за кредиткою, які відображаються спершу як pending, а тільки потім як posted.
-
Я вже казав не раз … основна фішка якої нема( на мій погляд) - це прозорі транзакції. Я не можу собі уявити шоб в інших банках в мене зʼявилась якась транзакція якої не було в списку кілька днів назад ( заднім числом ) 😆. Це просто дуже гнила штука.. Особливо коли в тебе не надто багато коштів
-
Так ви праві. Якщо б ви були користувачем монобанку в Україні, то ви би точно відчули різницю.
-
Scotiabank, CIBC, TD, BMO, RBC - це "велика п"ятірка", найбільші банки Канади. Tangerine - віртуальний банк, який належить Scotiabank. Simplii Financial - віртуальний банк, який належить СІВС
-
Мені з монобанку лише подобається що в чаті підтримки все швидко можна вирішити З іншого боку в канадських банках є те саме, але не вільна англійська, тому трохи більше зусиль щоб пояснити, але це вже моя проблема, а не банку 😅
-
Tangerine вперше чую Як на рахунок інших? Що краще, що гірше Ще хтось чув за Торонто домініон серед українців ні а кого не чув, але серед канадців особливо старших дуже часто бачу ці зелені картки
-
Ок. Як скажете. Я нічого там не побачив екстраординарного. Можливо, якби я був постійним користувачем, то було б важко перейти. В іншому разі - нічого прямо "вав!" я там не побачив. Я не знайшов нічого, щоб я не мав в канадському банку, що стосується банківських операцій.
-
Monobank на голову вижче по usability ніж канадські мобільні додатки. Не можу порівнювати з simpli та йому подібними (не користувався)
22 Jan 2023, 08:02
Post 183287 of 226282
32 minutes ago