Українська Манітоба
-
Pre-order Starts iPhone 16 iPhone 16 plus iPhone 16 pro iPhone 16 pro max Any memory any colour Visit me at WOW Mobile Polo Park Ask about Michael.
-
Wise
-
Спочатку співбесіда з Кеті
-
Ви отримаєте офіційний Ownership Document. на якому буде рік, модель та VIN машини, ваше імʼя та штамп
-
Так, і це можна зробити в будь-якому Autopac офісі ( їх дуже багато по місті). Коштувати буде $15
-
Bill of sale - це бланк , який заповнюється від руки між покупцем в продавцем? Тобто я надаю цей Bill of sale в mpi, а який тоді mpi надасть мені документ, що засвідчує право власності на авто? Чи вони штампують печаткою той Bill of sale?
-
Ми все купуємо великими 2 роки Не показник це 52 кг 168 Мені навпаки це подобається Заощадження доволі велике
-
Ви можете офомити власність на машину на своє ім’я без сейфті ( Bill of Sale буде достатньо) , але щоб застрахувати, поставити номерні знаки на неї та їздити - в більшості випадків потрібне сейфті. Щодо експортування авто в інші країни- на жаль, не зможу підсказати, не моя сфера компетенції.
-
Якщо я купив авто без safety, як зареєструвати право на володіння цим авто і якщо буде не вигідно ремонтувати, чи можу я це авто експортувати в Україну? В Україні не приймуть договір купівлі-продажу, заповнений від руки між покупцем і продавцем. Наприклад в Польщі я оформлював техпаспорт на моє ім'я на авто, куплене мною в Польщі
-
З реєстрацією в іншій провінції ніж Манітоба, на жаль, не зможу допомогти (
-
Вони з саскачевану ж , пише що SGI
-
А взагалі можете звернутися до нас, то я вам допоможу з цим всім, так як працюю в Autopac
-
Є “registration period” до 10 Жовтня 2024
-
Ще один важливий момент чи є на машину COI (сейфті) - вам треба її застрахувати на себе до моменту закінчення діє сейфті, бо потім прийдеться робити нове
-
я нічого не хочу поганого сказати, але от тільки був в будинку після пожежі яка почалася з сусдінього. Я б без страховки авто не тримав тут. Всім пофіг + вандалзім можуть коштув7ати дорожче
-
Ви можете оформите машину на себе - то буде коштувати $15 ( Тоді вона буде на вас офіційно оформлена) . Також поки ви нею не користуєтеся - порекомендував би поставити на Lay-up покриття ( так звана паркінг страховка). Вона відносно недорога - біля сотні в рік.
-
у вас же біл оф сейл є і Transfer of Ownership Document (TOD)
-
Але загалом авто може знаходитись в гаражі просто з договором купівлі-продажу і все? Мається на увазі те, щоб минулий власник не заявив що я викрала його авто чи ще щось.. оскільки авто буде не переоформлене
-
якщо нема страховки то все що може статися з новим - буде не покрите.
-
Звичайно, є права 😅 Але так як є 2 авто, поки не продам старе, нове буде в гаражі
22 Jan 2023, 08:02
Post 185849 of 220129
13 minutes ago