Українська Манітоба
-
Ми сьогодні в Костко купили nanaimo bars. Мені в очах ще досі мутно, скочив цукор і тиск. Але батончики класні 🥰
-
купила carrot cake в Safeway 🐴👀
-
Купив печиво Не тортик але додасть приземлення
-
Мене теж радує цей вітер, заносить, а це означає, що ще можна жерти тортики )
-
В таку погоду прилітає Мері Поппінс. Тримайте вікна відкриті, можливо вам пощастить
-
Тобто по суті, якщо я о 18 одружусь з дівчиною і поїду з нею з України, а батьки будуть ще там, то грубо кажучи, моя сім’я не в Україні? Ну нехай в 21 чи коли там повна відповідальність наступає
-
Не сім'я. Це родичі першої черги.
-
А старші батьки - це не сімʼя хіба? Сімʼя. Ви ж можете мамі чи батьку подарувати щось без оподаткування
-
Вони не є вашою сім'єю.
-
Сім'я: чоловік, діти.
-
Батьки, брати/сестри є в Україні? Плати податок
-
Купляла в Sobeys - бека. В різних магазинах вони різні, чи то справа смаку?
-
Клас, дякую
-
Ви називати можете як хочете, це часто і плутає українців у визначенні поняття сім'я. Але згідно законодавства, Ваша сім'я - дружина.
-
Що за пташка ,хтось підкаже ?🤣😂
-
Супер. Тоді дам їм другий шанс колись) А то виглядає класно і люблю "шоколад шоколадом мащений", але там якийсь він дуже дешевий був...
-
Ми брали в суперсторі якось, то таке собі. А оці з Костко - класні. Ну солодкі звісно, бо там шоколад шоколадом мащений.
-
З 18 років ви повноправний в Україні. І з 18 років ви сам собі - окрема сім'я. Навіть, якщо ви не є одружені. Ваші батьки вже не є частиною вашої сім'ї. Це з юридичною точки зору, звичайно.
-
Безхатько вінніпезький звичайний! Осідають переважно в даунтауні, харчуюються зазвичай пожертвами, розмах крил залежить від дози спожитих речовин. Адаптувались до манітобської зими, іноді в‘ють гнізда у відчинених авто.
-
З точки зору юридичних трактувань українського законодавства - поняття "сім"я" означає дружину та ваших дітей. А всі інші то, як би сказати, ваші батьки, інші члени - родичі. Очевидно, що в побутовому мовленні ми всі кажемо сім"я, але в законодавстві поняття трохи інші
22 Jan 2023, 08:02
Post 188398 of 226283
about 2 hours ago