Українська Манітоба
-
Всім привіт ) підкажіть хто міняв гроші в вініпезі, який курс $$$ +-? І де це краще зробити в якому обміннику )
-
народ, може хто знає достойні кулинарні курси у Вінні?
-
Хоча гляну що за робота тут буде)
-
Я б не змогла, цілий рік зима, це смерть🥶
-
Краще прочитати в когось,чим самим з таким стикнутись)Вже будете підготовлені😉
-
Я у Вінні) але хочу хорошу роботу теж
-
Як же мені поталанило читати такі історії за півтора тижня до виліту Сподіваюсь місця будут
-
Боже нашо воно Вам🤣
-
Умови отримання ПР в Нунавуті кращі ніж у Манітобі?
-
Дякую)))
-
Тут можна: web22.gov.mb.ca/ManitobaAddressChange/index.html
-
Як зробити #доручення чи інший документ, який потребує легалізації українського консульства в Оттаві: 1. Візит до місцевого нотаріуса. Можна україномовного. Хочете - беріть зразок доручення (чи іншого необхідного документа) на USB-drive або відішліть попередньо на email, яке вам потрібно зробити. Список нотаріусів, які поспілкуються українською тут www.ukrainianmanitoba.com/cat/legal/ Зразок доручення, наприклад, тут goo.gl/SUGiLz 2. Після нотаріуса завіряєте у Commissioner for Oaths/Notary Public Appointments, Renewals and Authentications Address: 1034-405 Broadway, Winnipeg, MB R3C 3L6, Phone: 204-945-2654 Toll-free: 1-866-323-4249(in Manitoba) Fax: 204-945-1459 Email: comforoath@gov.mb.ca 3. Відсилаєте все до Оттави на завірення консульством. Тут тарифи http://canada.mfa.gov.ua/ua/consular-affairs/consular-charges Разом з документами відсилаєте також і оплату послуг. Для цього можна купити money order в Canada Post чи також Carpathia Credit Union Limited на ім"я Embassy of Ukraine. Address: Консульський відділ Посольства України в Канаді (м.Оттава) 331 Metcalfe Street, Ottawa, ON K2P 1S3 Canada.
-
Ми в цьому магазині купляли зимові куртки, дуже хороші ціни та якість) це в Polo Park
-
Доброго дня. Підкажіть, де ч можу змінити адрес в хелскард?
-
Червоний хрест у Торонто є. У Вінніпезі волонтери в аеропорту.
-
Ви маєте на увазі такий автоматичний екран, на якому відповідають на кілька запитань? Це в нас було в Торонто. Зайняло 2 хвилини, ще й фото зробив. Та саме офіцер чи інші якісь люди нічого в нас не питали і не давали ніяких документів заповнювати
-
то ви не уважно читали запитання. Там є і про тварин, і про коштовності, і про продукти тваринництва
-
Чесно, ні одного такого питання не було😅 тільки звідки ми приїхали, тому що чоловік іноземець
-
ні, декларацію тоже не обов'язково, так як ви її можете заповнити по прильоту в аеропорту у кіоску/стійці. Але зручніше це зробити в ArriveCan заздалегіть
-
Вона не обов’язкова, просто це набагато швидше, ніж вам будуть задавати 100500 питань в аеропорті чи є у вас мільйон доларів, ковбаса, мертва лисиця або злитки золота у валізах
22 Jan 2023, 08:02
Post 18921 of 225119
8 minutes ago